Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider integrale projecten openbare ruimte (zzp)

Geplaatst 22 mrt. 2024
Project ID: YIS 9153581
Plaats
Venlo
Uren
24 uur/week
Periode
11 maanden, 4 weken
Start: z.s.m.
Einde: 1 apr. 2025
Tarief
85 - 105 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 mrt. 2024 12:00

Start z.s.m.

Inzet van een jaar, eventueel een verlenging

Schaal 11

16-24 uur per week (het gaat hier om een gemiddelde, het kan zijn dat dit per week verschilt)

Tarief is max 98,50 euro. CV moet passend zijn bij het voorgestelde tarief.

Werken op locatie is verplicht.

Gemeente ervaring is een hele grote pré


PROJECTLEIDER INTEGRALE PROJECTEN OPENBARE RUIMTE

 Taakomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor de projectmatige realisatie van 2 integrale projecten in de gemeente Venlo. Het betreft de projecten Diependijkstraat fase 2, Olmenstraat & Lijsterbesstraat en de Straelseweg, Gasthuiskampstraat & Craneveldstraat. Van de werkvoorbereiding tot en met oplevering en nazorg geef jij leiding aan deze 2 multidisciplinaire integrale projecten. Jij draagt verantwoordelijkheid voor het projectresultaat en over de beheersing van tijd, geld, kwaliteit, informatie, risico’s, omgeving en organisatie. Daarnaast:

·       overleg je met de bestuurlijk en ambtelijk opdrachtgevers over de beoogde effecten, resultaten en de te volgen strategie.

·       maak je afspraken over de aanpak en beheersbaarheid van de aan jou toevertrouwde projecten, samen met de opdrachtgever, de projectteamleden, omgevingsmanager en andere belanghebbenden.

·       handel je proactief bij eventuele afwijkingen ten aanzien van het beoogde projectresultaat en de beheersfactoren en betrekt daarbij je ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgevers.

·       Maak je gebruik van de inzichten, kennis en ervaring van de deskundige collega’s binnen de organisatie en van marktpartijen, inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden buiten de organisatie.

 

 Jouw profiel als projectleider

·       Je beschikt over HBO/HBO+ werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring;

·       Je bent ervaren in het leiden van projecten in ruimtelijke en fysieke leefomgeving van de stad en projectmatig werken, specifiek binnen gemeentelijke organisaties; 

·       Je affiniteit met civieltechnische projecten een pré.

·       Je hebt ervaring met het werken met bouwteams.

 

 Team Realisatie en beheer openbare ruimte 

Ons team zorgt voor inrichting en beheer van de openbare ruimte. Vanaf de eerste schets tot en met het onderhoud zetten we onze kennis in voor onder meer groen, wegen, stedelijk water, mobiliteit en kabels en leidingen. We werken planmatig, maar lossen ook acute problemen op die onze toezichthouders zien of die burgers melden. We denken proactief mee over de aanpak en lossen het probleem op. Onze kracht én uitdaging ligt in de integrale aanpak en goede samenwerking: we streven ernaar dat de schop maar 1 keer de grond in hoeft. Knappen we bijvoorbeeld een riool of weg op, dan bekijken we of we ook direct het groen en de trottoirs kunnen aanpakken. Venlo is een dynamische en diverse stad om voor te werken. Samen zorgen we voor een leefbare en toekomstbestendige gemeente.

 

Ook belangrijk 

Je standplaats is het gemeentelijk standskantoor in Venlo. Je bent het merendeel van je inzet op de standplaats aanwezig, mede met het oog op samenwerking en afstemming. Je bent per direct beschikbaar gedurende 16 – 24 uren per week (gemiddeld). De duur van de inzet bedraagt 12 maanden. Eventuele verlengingen zijn afhankelijk van de looptijd van de projecten.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten