Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider informatievoorziening ICT (zzp)

Geplaatst 2 aug. 2022
Project ID: YIS000780
Plaats
Bergeijk, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 26 okt. 2022
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
82 - 92 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 okt. 2022 12:00

Startdatum :zsm

Einddatum: 31 maart 2023

Aantal uur per week: 32

Tarief: maximaal tarief is 91,50.

 

De samenwerking tussen de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden is constant in ontwikkeling en in beweging. In 2010 is deze samenwerking geformaliseerd in de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten (GRSK), waarbinnen momenteel taken op het gebied van MD, SSC, P&O en VTH zijn ondergebracht. Het vraagt soepelheid en stuurmanskunst om te laveren tussen wat gemeenten willen en wat in samenwerking kan.

 

Binnen het Shared Service Center (SSC) de Kempen organiseren we dienstverlening op het gebied van automatisering, informatisering en gegevensbeheer. SSC de Kempen bouwt, onderhoudt en beheert de Kempenbrede infrastructuur voor de ICTdienstverlening. Daarnaast is het SSC de Kempen verantwoordelijk voor het inwinnen, verwerken en aanbieden van de geografische informatie van de gemeenten.

 

Binnen het SSC is het team advies, beleid en projecten voor de gemeenten de verbindende schakel tussen de informatisering, de automatisering en de werkprocessen. Het team stimuleert hierin standaardisatie binnen de Kempengemeenten, is voor hen proactief gesprekspartner op gebied van informatiebeleid, informatie & applicatiearchitectuur en fungeert als projectleider bij implementatie van functionaliteit.

 

Functie-eisen: 

Je hebt minimaal een HBO-opleiding succesvol afgerond, bij voorkeur op gebied van informatiemanagement. Aanvullend heb je ook (ruime) taakspecifieke werkervaring in een van de genoemde werkvelden. Je hebt kennis van landelijke ontwikkelingen betreffende gemeentelijke informatievoorziening en ICT. Je bent bekend met de politiek bestuurlijke omgeving van de lokale overheid en kunt omgaan met de verschillende belangen en wensen vanuit de aangesloten gemeenten. Je bent een inspirator met doorzettingsvermogen die verantwoordelijkheid neemt en gestelde doelen realiseert met behoud van relaties.

 

Om die rol te kunnen vervullen behoud je goed overzicht en onderkent de uitdagingen in je werk goed; je legt de vinger op de juiste plek. Vanuit jouw kennis en vaardigheden kom je tot goede oplossingen. De klussen en projecten zijn integraal bij je in goede handen van opdrachtafbakening, planning, inkoop en kosten tot en met de realisatie en oplevering. De technische uitvoering doe je niet zelf, daarvoor zet je de specialistische collega’s in. Je weet hierbij zowel hen als de overige stakeholders te motiveren en te betrekken

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten