Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider implementatie PreP spreekuren (zzp)

Geplaatst 28 feb. 2022
Project ID: YIS 9110292
Plaats
Dordrecht
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 10 mrt. 2022
Einde: 31 aug. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 07-03 12:00 uur

Startdatum: z.s.m.

Duur: 6 maanden met optie tot verlenging

Aantal uren per week: 24 

Richtttarief: €75,-

Werklocatie: Op locatie



Gesprekken vinden plaats op woensdag 9 maart tussen 12:30 uur en 14:00 uur. Via MS Teams. Graag vrijhouden in de agenda bij reageren op deze vacature.:

 

Wij zijn voor de duur van zes maanden op zoek naar een enthousiaste en inspirerende projectleider voor deze tijdelijke vacature bij het team Infectieziekten bij de GGD ZHZ.

 

Waar kom je te werken?

De Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ in Dordrecht voert namens 10 gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid de wettelijke taken uit op het gebied van publieke gezondheid, maatschappelijke zorg/OGGZ, jeugdgezondheidszorg en leerplicht/voortijdig schoolverlaten. Je komt te werken voor team Infectieziekten, onderdeel van de GGD ZHZ.

De GGD ZHZ adviseert gemeenten en instellingen en fungeert als schakel tussen overheid en gezondheidszorg en staat midden in de samenleving. We werken uitvoerend, adviserend en beleidsvoorbereidend.

 

Wat ga je doen?

·       het opzetten en implementeren van PreP(Spreekuren bij verhoging kansen op HIV) spreekuren bij het Centrum Seksuele Gezondheid.

o  In samenwerking met GGD Rotterdam

o  Opzetten van A tot Z van de spreekuren à denk hierbij aan verschillende afdelingen door verschillende stappen. Inhoudelijk vooral schakelen met GGD.

o  Het coördineren van alle werkzaamheden van een groot project (inclusief financiering/begroting) op het gebied van de infectieziektebestrijding.

o  Meebewegen in een omgeving met continue veranderingen en de juiste lijnen weten te leggen.

  • Een tweede project is het voeren van de regio op de te ontwikkelen E-learning voor huisartsen over bepaalde onderwerpen.

 

Wat neem je mee?

·       Minimaal HBO werk- en denkniveau;

·       3 jaar relevante werkervaring in projectmatig werken;

·       Bij voorkeur ervaring binnen een soortgelijke complexe omgeving;

·       Je bent stressbestendig en houdt overzicht te midden van hectiek;

·       Staat sterk in je schoenen;

·       Beschikbaar voor 24 uur;

·       Flexibel in tijd, geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten