Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider implementatie BOR-systeem (zzp)

Geplaatst 13 jun. 2024
Project ID: YIS 9159569
Plaats
Waddinxveen, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 24 jun. 2024
Einde: 24 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 jun. 2024 12:00

Startdatum voorkeur: 24 juni

Duur opdracht: 2 jaar, met optie op 6 maanden verlenging

Aantal uren per week: Het aantal uur ligt tussen de 24-32 uur. 

Functieschaal 11

Dit is een hands-on opdracht waarin je wordt geacht regelmatig op locatie te zijn. Op dinsdag is het projectoverleg. Hierbij ben je in ieder geval op locatie aanwezig.


Binnen het team Beheer Openbare Ruimte zijn we op zoek naar een projectleider Implementatie BOR-beheersysteem.

Door middel van een Europese aanbesteding wordt in juli 2024 gegund aan leverancier van een integraal BOR- beheersysteem. De implementatie van dit nieuwe BOR- beheersysteem vindt plaats vanaf september 2024.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk om met deze integrale oplossing de integraliteit te vergroten en de kwetsbaarheid te verminderen. En daar alle betrokkenen in mee te nemen.

  • Je zorgt voor een goede afstemming van gegevens, processen én de verschillende beheerapplicaties (koppelingen met andere applicaties).

  • Je draagt bij om (randvoorwaardelijke) processen verder te automatiseren zodat uitwisseling van gegevens, zoals revisie, inspectiegegevens of registratie van uitgevoerd werk, beter mogelijk wordt. Wat uiteindelijk moet leiden tot minder fouten.

  • Je zit de projectteam overleggen voor (incl. voorbereiding van deze overleggen). En voorziet daarmee in een integrale afstemming met BOR-beheerders, BOR-gegevensbeheerders, uitvoerder (aannemer), directievoerder, toezichthouder.

  • Je begeleidt alle betrokkenen in de verandering naar datagedreven werken met het nieuwe integrale BOR-beheersysteem.



Gemeente Waddinxveen zet in op datagedreven werken. Bij BOR doen we dat o.a. door het inzetten van dit nieuwe integrale BOR-beheersysteem. Deze opdracht is in het bijzonder aantrekkelijk, omdat er sprake is van continuïteit met de duur van deze opdracht.

Competenties:

  • Kennis en affiniteit met datagedreven werken

  • Ervaring met implementaties

  • Ervaring met procesmatig werken

  • Mensen enthousiasmeren


Let op: vanwege vele reeds ontvangen reacties zullen we alleen nog kandidaten kunnen voordragen met ervaring in deze exacte rol en voor een gemeente.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten