Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider gebiedsontwikkeling

Geplaatst 29 jun. 2021
Project ID: YIS 9097744
Plaats
Vught
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 14 jul. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
95 - 105 €/month

Locatie: Vught

Sollicitatie deadline: 16-7 om 10:00 uur


Functieomschrijving 

De projectleider gaat aan de slag met 2 projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling:

  1. Lunettenlaan; dit betreft een meer infrastructureel project (ontsluitingswegen Penitentiaire Inrichting) en ontwikkeling van en rondom de PI.
  2. Voorburg; locatie is Reinier van Arkel en het gaat hier om een forse zorg/woonontwikkeling in het groen. Daarnaast ook enkele monumentale panden en landschapsontwikkeling.

 

Projectleider wordt het eerste aanspreekpunt voor deze projecten. Is een verbindende schakel tussen de interne en externe partijen, stuurt op resultaten en informeert college en raad tijdig.


Functie-eisen

We zoeken iemand met een zeer goede politiek-bestuurlijke antenne. Verdere functie-eisen; resultaatgericht, neemt initiatief, kan regisseren, adviseren en overziet het dynamische speelveld rond gebiedsontwikkelingen. Ervaring met het uitvoeren van complexe gebiedsontwikkelingsprogramma’s waarbij het bestuur intensief geadviseerd word. Proces-, project- en programmatisch werken en denken. HBO+/WO werk- en denkniveau.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten