Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider gebiedsontwikkeling (zzp)

Geplaatst 22 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130708
Plaats
Bladel, Noord-Brabant
Uren
16 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 15 apr. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 mrt. 2023 12:00

Startdatum 15 april 2023

Einddatum 31 december 2023

Functieschaal 11

Aantal uur per week 12-16 uur

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Kruip in de huid van…

Als projectleider gebiedsontwikkeling ben je bezig met de ruimtelijke ontwikkeling van het project Egyptische Poort. Dit is een gebiedsontwikkeling waar we de ontwerp/visie fase van hebben voltooid op 7 juli 2022 met een duidelijk besluit van de gemeenteraad. Het is een zeer complex en uitgebreid project wat na 7 juli opgedeeld is in deelprojecten. Centraal staat de realisatie van een zwembad en binnen het gebied is er ruimte voor een zwemvijver, woningbouw en sportaccommodaties.

 

Je werkt verbindend en adviseert het bestuur over hoe we onze de visie tot uitvoering kunnen brengen. Als projectleider voor het totaalgebied is jouw rol het coördineren en realiseren van de voortgang. Hierbij heeft het zwembad / MFA hoogste prioriteit.

 

Aan de slag bij…

De afdeling Ontwikkeling wordt gekenmerkt door een platte structuur, veel collegiale samenwerking en een goede sfeer. De afdeling bestaat uit circa 45 medewerkers, verdeeld over alle inhoudelijke vakgebieden: sociaal domein, welzijn, onderwijs, ruimte, wonen, klimaat en energie, openbare werken en economie.

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

—     HBO/WO werk- en denkniveau;

—     Ervaring als projectleider van gebiedsontwikkelingen binnen een gemeentelijke organisatie;

—     Ervaring met het ontwikkelen van een zwembad is een pré;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten