Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider gebiedsontwikkeling (zzp)

Geplaatst 14 feb. 2022
Project ID: YIS000731
Plaats
Laarbeek
Uren
36 uur/week
Periode
10 maanden
Start: 21 feb. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
75 - 90 €/uur

Deadline sollicitatie: 21-02-2022 11:00 uur

Startdatum inzet: 21-02-2022 of zo snel mogelijk

Einddatim inzet:  31-12-2022

Tarief: max 90€/uur

Uren per week: 36

 

De gemeente Laarbeek voert een actief grondbeleid en heeft een aantal projecten in de grondexploitatie. Daarnaast is een aantal projecten in de voorbereiding waarvoor nog geen grondexploitatie geopend is. We zoeken een projectmanager die verantwoordelijk is voor het begeleiden van deze projecten.

 

Wat ga je doen?

Als projectleider gebiedsontwikkeling werk je bij de afdeling Leefomgeving. In deze functie ben je integraal verantwoordelijk voor verschillende (complexe) ruimtelijke projecten binnen onze gemeente. Je zorgt ervoor dat deze projecten van A (de planontwikkeling) tot Z (besluitvorming tot uitvoering) in goede banen worden geleid. Hierbij houd je overzicht, neem je mensen mee in jouw plannen en stem je de planning af met de verschillende stakeholders. Mogelijke risico’s en knelpunten breng je in kaart. Verder stuur je en draag je zorg voor de voortgang, het resultaat, het budget en de kwaliteit van je project. Je bent een verbindende schakel tussen interne en externe partijen, je stuurt op resultaten en informeert college en gemeenteraad tijdig. Jouw strategische adviezen weet je te vertalen naar een concrete projectmatige aanpak. Zo zorg je ervoor dat plannen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. 

 

Functie-eisen:

  • HBO+/WO
  • Resultaatgericht en neemt initiatief
  • Kan regisseren, adviseren en overziet het dynamische speelveld rond gebiedsontwikkelingen
  • Ervaring met complexe gebiedsontwikkelingsprogramma’s waarbij je het bestuur intensief adviseert
  • Vermogen partijen te verbinden, politiek sensitief, overtuigingskracht

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten