Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider evaluatie en advisering doorontwikkeling van het jeugdplan (zzp)

Geplaatst 30 aug. 2023
Project ID: YIS 9138785
Plaats
Maasdam, Hybride
Uren
30 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 2 okt. 2023
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
72 - 87 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 7 sep. 2023 12:00

Startdatum: 02-10-2023, wanneer mogelijk eerder

Duur opdracht: 9-12 maanden afhankelijk van het beschikbare aantal uren per week

Uren per week: 20-30

Standplaats: Maasdam, hybride werken is mogelijk

Schaal: 10



Over de opdracht:


In augustus 2020 is in de Hoeksche Waard het lokaal transformatieplan door het college vastgesteld.Dit plan heeft ten doel om het (preventieve) voorveld beter in te richten. Het plan bevat diverse onderdelen, zoals jeugdprofessionals GGZ bij huisartsenpraktijken, jeugdprofessionals in het voortgezet onderwijs en diverse aanbieders welke beschikkingsvrije hulp bieden binnen het jeugdteam van de Hoeksche Waard. De afgelopen periode heeft monitoring en eventuele bijsturing nog onvoldoende kunnen plaatsvinden. Na drie jaar is het wenselijk om de verschillende onderdelen van het lokaal transformatie plan grondig te evalueren en gedegen advies uit te brengen op de doorontwikkeling van deze lokale transformatie.



Wat ga je doen?


Als projectleider evalueer je het totale lokaal transformatieplan waarbij helder en duidelijk beschreven wordt wat de effecten van alle interventies zijn geweest. Dit gebeurt door het analyseren van verschillende informatiestromen zoals data en het voeren van gesprekken met relevante partijen en collega’s om zo een compleet beeld te verkrijgen. Daarnaast dient er een gedegen advies opgesteld te worden over de voortgang van het lokaal transformatieplan. Welke zaken kunnen onverminderd worden geborgd omdat ze ruim voldoende effect sorteren en bijdragen aan het normaliseren en demedicaliseren? Welke interventies dienen te worden aangepast en op welke wijze om deze effectiever en toekomstbestendig te laten zijn? Daarbij dient de  worden aangesloten met relevante landelijke ontwikkelingen (zoals de hervormingsagenda jeugd, GALA, IZA) en de regionale ontwikkelingen (programma werk voor de jeugd, opgesteld door de regio Zuid-Holland Zuid). 



 Wie ben jij?


Voor deze rol zoeken we iemand die heel procesmatig is,  iemand die goed is met cijfers en data, maar daarnaast ook bekend is met het veld en met de terminologie.



Must haves: 


  • Je hebt HBO / WO werk en denkniveau

  • Je hebt ervaring in het evalueren van projecten binnen het sociaal domein en in het datagedreven werken

  • Je bent een vaardige schrijver; je kan bondig en helder een analyse uiteenzetten met daaraan gekoppeld een gedegen advies

  • je bent een stevige persoonlijkheid en functioneert op zowel strategisch als operationeel niveau

  • Je bent politiek sensitief, legt makkelijk contact en kan schakelen tussen flexibiliteit en doortastendheid

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten