Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider digitale leeromgeving (zzp)

Geplaatst 22 dec. 2022
Project ID: YIS 9125689
Plaats
Gennep, Noord-Brabant
Uren
12 uur/week
Periode
11 maanden, 4 weken
Start: 1 jan. 2023
Einde: 1 jan. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 dec. 2022 13:00

Startdatum: 1-1-2023

Einddatum: 1-1-2024

Uren p week: 12 uur ( dagen en uren in overleg)

Functieschaal: 9

Tarief: 77 euro

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Projectleider/kartrekker verdere uitrol van de digitale leeromgeving

 

De gemeente Gennep zoekt een projectleider/kartrekker voor de verdere uitrol van de interne online leeromgeving Genneperwijs.

 

Genneperwijs is de online leeromgeving van de gemeente Gennep. Eind 2022 wordt het project formeel afgerond en staat de online leeromgeving. De online leeromgeving moet nu verder uitgerold worden en vorm krijgen. Het systeem moet gevuld worden met verschillende leerlijnen en belangrijk is dat het systeem up-to-date blijft. In deze rol staan opleiding en ontwikkeling van alle medewerkers centraal. Samen met je opdrachtgever en betrokken medewerkers uit de organisatie maak je keuzes over de inhoud (welke leerlijnen), over de manier van certificering, tijdsinvestering per medewerker, verplicht of niet verplichte leerlijnen. Bij onderwerpen als onboarding van nieuwe collega’s, veiligheidstrainingen en andere leerlijnen denk je graag mee en geef je advies.

Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en weet deze te vertalen naar de gemeente Gennep. Je geeft (opleidings)adviezen aan leidinggevenden en medewerkers en denkt actief mee over het beleid rondom studiefaciliteiten. Verder denk je mee over het verder enthousiasmeren van leidinggevenden en medewerkers om Genneperwijs actief te gaan gebruiken en echt op de kaart te zetten. Je vervult een zelfstandige rol waar jij ook zelf activiteiten rondom dit project oppakt als kartrekker. Je bent ervaren om het systeem zelfstandig te vullen. 


Ben jij initiatiefrijk en oplossingsgericht? Dan pas je bij ons! Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, betrokken, samenwerken en aanpakken. Je hebt een duidelijke visie op leren en kan behoeften vanuit de organisatie vertalen naar passende (digitale) leer- en ontwikkeltrajecten. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent flexibel inzetbaar.

Daarnaast vragen wij:

• een afgeronde HBO opleiding (of afstuderend) op het gebied van leren en ontwikkelen;

• enige kennis en ervaring in het vakgebied is een pre;

• enige kennis en ervaring met Studytube;

• beschikbaar voor de duur van een jaar voor ca. 8 tot 12 uur per week (indicatie uurtarief schaal 9 CAO gemeenten).

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten