Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider culthuurhuis (ZZP)

Geplaatst 23 nov. 2021
Project ID: YIS 9104963
Plaats
Bergschenhoek
Uren
24 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 3 jan. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 26-11 15:00

Startdatum inzet: 3-1-2022

Einddatum inzet: 31-12-2022

24 uur per week

 

Het project:

De gemeente Lansingerland realiseert, samen met de partners Bibliotheek Oostland en andere (potentiële) gebruikers, een Cultuurhuis in Berkel en Rodenrijs. Het Cultuurhuis wordt een hotspot vol boeken, films, muziek, theater, educatie, horeca, informatie en cursussen. Het gebouw krijgt naast de centrale bibliotheekruimte twee filmzalen, een multifunctionele theaterzaal en twee multifunctionele studio’s. Het Cultuurhuis komt in het nieuw te ontwikkelen westelijke deel van het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs, ter hoogte van de Westersingel. De eerste paal wordt in december 2022 geslagen en naar verwachting gaan de deuren van het nieuwe Cultuurhuis eind 2024 open. Op de locatie in Berkel Centrum West wordt momenteel al volop gebouwd.

 

Het project bevindt zich in de voorbereidings-/ontwerpfase en er wordt volop gewerkt aan het Voorlopig Ontwerp.

 

De functie van projectleider Realisatie Bouw is per 1 januari 2022 vacant. Hiervoor zoeken wij een interim projectleider.

 

  • Als projectleider Vastgoed ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van de ontwerpen en ramingen van het te bouwen vastgoed. 
  • Ook maak je deel uit van het projectteam, waarbij je breed moet kunnen adviseren, op alle GROTICK-elementen. 
  • Je doet aanbestedingen op basis van het Inkoop- en Aanbestedingsbeleid van Lansingerland. 
  • Je bent in staat om de organisatie (meer in de breedte) mee te nemen in het project en draagvlak te creëren voor de ontwerpen.
  • Het is mogelijk dat je een rol hebt in participatieprocessen. 
  • En je bent in staat om in een politieke omgeving te werken aan een belangrijk project voor onze gemeente.

 

Werken aan projecten doen we binnen de gemeente Lansingerland via de methodiek van Projectmatig Creëren (PMC). Je moet deze methodiek kennen of je eigen maken.

 

 

Functie-vereisten:

  • Essentiële competenties: politiek en bestuurlijk bewustzijn, omgevingsbewustzijn, analytisch vermogen, initiatief, overtuigingskracht, samenwerken, resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid en een goede mondelinge en schriftelijke communicatie.
  • Ervaring 5-10 jaar - nieuwbouw voorziening

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten