Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider civiele techniek (zzp)

Geplaatst 27 mrt. 2024
Project ID: YIS 9153943
Plaats
Zwijndrecht, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 26 mrt. 2024
Einde: 26 sep. 2024
Tarief
73 - 88 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 apr. 2024 12:00
  • Startdatum: z.s.m.

  • Uren: tussen 32-36

  • Duur: 6 maanden, met optie op verlenging

  • Schaal: conform schaal 11




Gemeente Zwijndrecht is een platte, informele en open organisatie. Een prettige werksfeer, vakmanschap, talentontwikkeling en resultaat staan centraal. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en geven dat vorm door hun talent in te zetten voor het realiseren van onze opgaven. Het raadsprogramma “Krachtig Zwijndrecht” omvat een stevig ambitie. De opgaven waar de gemeente Zwijndrecht voor staat, vragen om een grotere mate van samenlevingsgericht werken en het handelen vanuit één organisatie met een integrale aanpak.

Opdrachtomschrijving:

Het succesvol realiseren van grootschalige wijkgerichte projecten, met een focus op (riool)vervanging, in Zwijndrecht. De projecten combineren integrale aanpak met diverse programma's gericht op klimaatadaptatie, warmtenetten en duurzame inrichting van de openbare ruimte.

Werkzaamheden:


Je bent verantwoordelijk in zowel de plan-, voorbereidings- als de uitvoeringsfase. Binnen de projecten coördineer je de werkzaamheden, draag je zorg voor de voortgang, bewaak je de (technische) kwaliteit, de haalbaarheid en heb je oog voor de financiën en eventuele risico's. Je werkt hierin nauw samen met collega's en externe partijen. Concreet ga je aan de slag voor de herinrichtingsprojecten Marsdiep, Colijnweg, Pruylenborg, Kort Ambacht fase 1 en 2 en ben je regisseur voor de operationele uitvoering van het Warmtenet door onze partner HV.

Wat neem je mee?


· Hbo-werk en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Civiele Techniek.

· Relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en overheidsomgeving.

· Kennis van klimaatadaptie en risico gestuurd werken.

· Bestuurlijke sensitiviteit

· Aantoonbare kennis van projectmatig werken

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten