Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider civiele techniek (zzp)

Geplaatst 23 aug. 2022
Project ID: YIS000798
Plaats
Asten, Noord-Brabant
Uren
34 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 sep. 2022
Einde: 1 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 aug. 2022 12:00

Duur: per direct, tot (voorlopig) 1 december. 

Schaal 9 (junior) of 10 (meer ervaren) CAR UWO.

Uren per week:  36 uur (minimaal 24 uur per week ook een optie in het geval van een zeer ervaren kandidaat).

 

Voor deze tijdelijke invulling is een starter/trainee helaas geen optie.

 

Je gaat werken voor team Ruimte (circa 35 medewerkers). 

In dit team zijn beleidsmedewerkers en projectleiders actief op het gebied van ruimtelijke ordening, grondzaken, milieu, verkeer, economie & toerisme, civiele techniek en groen. 

Tevens wordt door dit team de Wabo en APV vergunningverlening verzorgd.

 

Binnen team Ruimte is een negental medewerkers verantwoordelijk voor het plannen, inrichten en (laten) uitvoeren van projecten in de openbare ruimte. Denk aan het aanleggen en onderhouden van onze straten, pleinen en watergangen, alsmede onze groenvoorzieningen en rioleringsstelsel. Via het uitvoeren van grote en kleine projecten en het doen van oplossingsgerichte voorstellen aan college van B&W en de gemeenteraad, zorgen de medewerkers van team Ruimte ervoor dat Asten iedere dag een beetje mooier, (verkeers)veiliger, groener en duurzamer wordt. 

Tegen deze achtergrond zijn we op zoek naar een:

Projectleider civiele techniek

 

Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan civieltechnische projecten vanaf idee en ontwerp tot en met de realisatie. Hierbij houdt je rekening met een politieke, financiële en/of maatschappelijke impact. 

Je adviseert college en raad inhoudelijk en strategisch over de projecten. Je onderhandelt met diverse partijen over inhoud en aanpak van projecten. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor de projectbeheersing en communicatie. Denk aan communicatie en afstemming met en naar: de omgeving (bewoners, bedrijven, belangengroepen), de organisatie (management, teams en collega’s), bestuur en raad, ingenieursbureaus en andere overheden (provincie, waterschappen, gemeenten, omgevingsdiensten). 

In voorkomende gevallen pak je ook civieltechnische beleidstrajecten op. 

 

 

Wat vragen wij?

·       Je hebt minimaal een relevante afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek.

·       Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur als civieltechnisch projectleider

·       Ervaring met directievoering en civieltechnische beleidsprojecten in een pré.

·       Je bent klantgericht en je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit en dienstverlening. Je stelt het resultaat voorop en bent in staat om creatieve oplossingen/mogelijkheden te bedenken. Je bent in staat breder te kijken dan je eigen vakgebied;

·       Je bent in staat om samen met een netwerk van burgers en bedrijven maatwerkoplossingen te bedenken in de openbare ruimte;

·       Je hebt gevoel voor (politieke) verhoudingen en kunt omgaan met belangentegenstellingen;

·       Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren.


 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten