Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider Civiele Techniek (ZZP)

Geplaatst 2 apr. 2021
Project ID: YIS000589
Plaats
Hellevoetsluis
Uren
12 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 2 apr. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
73 - 90 €/uur

Sollicitatie deadline: 21-12 12:00

Gewenste startdatum: (zsm) begin/midden januari
Uiterlijke startdatum: eind januari
Einddatum: minimaal 1 jaar
Optie tot verlenging: ja
Aantal uur per week: 16 - 20 flexibel in te delen door de week, liever verspreid dan een aantal dagen vast, maar bespreekbaar. Er moet wel focus zijn.
Meer of minder mogelijk? Ja, dit is een gemiddelde. 
Vaste werkdagen gewenst / vereist? nee
Mogelijkheid tot (volledig) thuiswerken? Ja, maar iemand moet wel de locatie kennen en bereid zijn om op kantoor of naar locatie te komen indien nodig.
Standplaats: Hellevoetsluis
Schaal: 10/11

 

De civieltechnisch projectleider is verantwoordelijk voor de voorbereiding, aansturing en begeleiding van civiele werken binnen project Stadsdorp 3223. 

 

Dit project bevindt zich centraal in Hellevoetsluis en bestaat uit de volgende deelprojecten:

 

  • De ontwikkeling van 43 grondgebonden woningen (Novaform);
  • De ontwikkeling van 90 appartementen en eengezinswoningen (fase 1) en op termijn fase 2 (Vermaat);
  • De ontwikkeling van 8 (half)vrijstaande woningen (Merwestreek);
  • De ontwikkeling van een Integraal Kind Centrum (scholen en opvang);
  • De ontwikkeling van een sportcentrum met zwembad (gerealiseerd);
  • De herontwikkeling van de voormalige scholen- en sportcentrumlocatie naar woningbouw (gemeente);
  • De aanpassing van de ontsluiting en de openbare ruimte (gemeente).
  • De realisatie van een geluidsmuur (gemeente).

 

Functie eisen

Echt iemand met ervaring. Zij zijn zeer kritisch over een eventuele vervanger. De volgende wensen zijn er in ieder geval:

  • Je hebt ervaring met het opstellen en beoordelen van bestekken, planningen en ramingen.
  • Je adviseert op het gebied van civieltechnische aspecten en werkt op dit vakgebied nauw samen met de projectleiders, de directievoerder(s) en toezichthouder(s) binnen dit project.
  • Daarnaast stuur je tijdens uitvoering van het werk op financiën, planning, technische uitvoering en overdracht naar beheer. 

 

We zoeken dus geen volledige projectmanager. Die rol wordt door Saskia ingevuld. Iemand moet echt civieltechnische kennis in huis hebben en heel concreet en inhoudelijk werk kunnen verrichten, maar wel staat om het procestechnische stuk te snappen. Creatief, zijn, sterk met aannemers kunnen schakelen. Jou wordt niets wijsgemaakt! Er speelt veel, er moet dus de tijd voor genomen worden, zo zijn er knelpunten op alle aspecten. Iemand die erg goed is en de civieltechnische kant, maar ook zijn mannetje staat, is dus een must. De andere partij deze is Willem, hij is meer de toezichthouder en de directievoerder. Deze rol pakt dus veel van de werkvoorbereiding op. Iemand moet van aanpakken weten en niet te theoretisch zijn.

 

Profiel

Je hebt een relevante HBO opleiding op het gebied van Civiele techniek en hebt aantoonbare meerjarige ervaring. Je bent commercieel ingesteld en een proactieve en resultaatgerichte professional die graag wil werken bij de gemeente Hellevoetsluis. Communicatief ben je zowel mondeling als schriftelijk vaardig en je bent een enthousiaste, initiatiefrijke persoonlijkheid. Je geeft gevraagd en desnoods ongevraagd je mening en advies als je inschat dat de situatie daarom vraagt. Je werkstijl is gericht op samenwerking en je neemt daarbij initiatief. Je hebt politiek inlevingsvermogen, bent goed in het schakelen met aannemers en creatief in het vinden van oplossingen.

 

Werkervaring is belangrijker dan opleiding. Maar opleiding wel zeer wenselijk.. Een jaar of 5 of meer in een soortgelijke rol werkzaam zijn als dit is een eis. Heel inhoudelijk, want je moet het vanuit helikopter kunnen zien.

 

De afdeling

Dit zijn wij: de afdeling Ruimtelijke Ordening en Beleid

De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling & Beleid (ROB) van de gemeente Hellevoetsluis is verantwoordelijk voor het beleid, strategie en uitvoering op het terrein van economie en werkgelegenheid, ruimtelijke ordening en stedenbouw, wonen, mobiliteit, milieu, ecologie en archeologie. Daarnaast is de afdeling belast met het beleid en ontwikkeling op het terrein van grondzaken en grondexploitatie (inclusief verwerving en uitgifte van gronden), project- en vastgoedontwikkeling (projectenbureau) en plan- en vastgoedeconomie.

Met onze integrale projecten zijn we betrokken vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoeringsfase. Hierbij kun je denken aan onder meer de ontwikkeling van nieuwe stedelijke gebieden, herstructurering en verduurzaming van bestaande stedelijk gebieden. 

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten