Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider civiele techniek (tbv reconstructieproject) (zzp)

Geplaatst 30 mrt. 2023
Project ID: YIS 9131306
Plaats
Zwijndrecht
Uren
32 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 30 apr. 2023
Einde: 30 apr. 2024
Tarief
70 - 88.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 30 apr. 2023 14:00

Start: ZSM i.v.m. lopend project

Aantal uur: 32 uur per week. Geschat voor een opdracht van twee jaar

Tarief: schaal 11 , richttarief €88,50

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Je neemt de verantwoording voor het realiseren van het civiel technische gedeelte van diverse (grote) projecten. Met jouw civiele kennis van o.a. klimaatadaptie en rioolvervangingsprojecten weet jij de projectinhoud makkelijk te doorgronden. Je werkt aan de duurzaamheid en innovatie binnen de openbare ruimte van Zwijndrecht! 



Projectleider Civiele Techniek

Wat ga je doen?



De gemeente Zwijndrecht kent een fors investeringsprogramma. Het accent ligt hierbij op grootschalige wijkgerichte rioolvervangingsprojecten (projectsommen tussen € 1-10 miljoen) waarbij de openbare ruimte integraal wordt opgehoogd en vernieuwd.


Een aantal projecten worden gecombineerd met de eerste aanleg van het warmtenet. Naast de civieltechnische aansturing van deze projecten onderhoud je contacten met het warmtebedrijf, nutsbedrijven en zorg je voor de interne afstemming. Tevens moeten er projecten worden opgepakt in het kader van klimaatadaptatie.


Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor integrale projecten op civieltechnisch vlak in zowel de plan-, voorbereidings- als uitvoeringsfase. Je geeft leiding aan grote wijkgerichte rioolvervangingsprojecten. Binnen de projecten draag je zorg voor de voortgang, kwaliteit, communicatie en financiën. Je werkt hierin nauw samen met zowel interne- als externe partners en krijgt daarbij de ruimte om zelf vorm te geven aan de projecten.



Waar kom je te werken?

De organisatie

Ingesloten tussen Rotterdam en Dordrecht ligt Zwijndrecht. Met circa 45.000 inwoners en gelegen tussen grote infrastructurele knooppunten is Zwijndrecht een levendige en aantrekkelijke gemeente. Naast een sterk stedelijk karakter kent Zwijndrecht ook een open buitengebied, brede rivieren, mooie landschappen en een authentieke dorpskern: Heerjansdam. Gemeente Zwijndrecht is een platte, informele en open organisatie. Een prettige werksfeer, vakmanschap, talentontwikkeling en resultaat staan centraal. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en geven dat vorm door hun talent in te zetten voor het realiseren van onze opgaven.


Het raadsprogramma “Krachtig Zwijndrecht” omvat een stevig ambitie. De opgaven waar de gemeente Zwijndrecht voor staat, vragen om een grotere mate van samenlevingsgericht werken en het handelen vanuit één organisatie met een integrale aanpak.



Wie zijn wij?

Als Projectleider Civiele Techniek, ben je werkzaam op de afdeling realisatie, deze bestaat uit 91 ervaren en betrokken professionals. Het is een dynamische afdeling welke is onderverdeeld in vier teams; Team beheer en openbare Ruimte, Team projecten, Team Vastgoed, Accommodaties en begraafplaatsen en Team Uitvoering. 


Wat neem je mee?

·       Je hebt hbo-werk en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Civiele Techniek;

·       Je hebt minimaal 3 jaar recente relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en (gemeentelijke) omgeving;

·       Kennis van klimaatadaptie en rioolvervangingsprojecten

·       Je hebt kennis van besteksadministratie;

·       Je bent een gedreven, flexibel persoon met ruime ervaring in procesbegeleiding.

·       Met je klant- en servicegerichte houding streef je naar het beste resultaat en weet je dit ook neer te zetten. 

·       Je communiceert uitstekend en weet daarin de standpunten van gemeenten duidelijk naar voren te brengen. Daarnaast kan je goed omgaan met bestuurlijke gevoeligheden, participatie en zelfstandig werken.


 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten