Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider civiel

Geplaatst 31 mei 2021
Project ID: YIS 9095760
Plaats
Vught
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 14 jun. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
75 - 90 €/month

Functieomschrijving 

Als projectleider ben je vanaf de planfase betrokken bij diverse projecten en ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat. Je maakt een projectplan, stuurt projectteamleden aan, onderhandelt met stakeholders en zorgt voor de benodigde mensen en middelen. Je plant, verdeelt en bewaakt activiteiten en monitort de voortgang. Zo nodig stuur je bij of corrigeer je en na elke projectfase leg je beslispunten voor aan de opdrachtgever. Je wordt ingezet op diverse projecten, zowel bestaande als nieuwe. Te denken valt aan de vervanging van de bestrating of de aanleg van een rotonde of brug.


Binnen de projectbudgetten koop je werken, leveringen en diensten in. Je stemt producten en diensten op het gebied van civiele techniek en projectmanagement integraal af. Vanwege het vertrek van een ervaren projectleider, zoeken we een ervaren kandidaat.


Functie-eisen

  • Je beschikt over een relevante opleiding civiele techniek of gelijkwaardig en een HBO-werk- en denkniveau.
  • Je bent initiatiefrijk, flexibel, kunt prioriteiten stellen en bent ‘omgevingsbewust’.
  • Je kunt je uitstekend uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je kunt goed organiseren en coördineren.
  • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente


Sollicitatie deadline is 04-6 om 10:00 uur