Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider civiel (zzp)

Posted Nov 11, 2022
Project ID: YIS 9123775
Location
Hardinxveld-Giessendam , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Nov 14, 2022 - May 14, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Nov 21, 2022 12:00 PM

Startdatum: z.s.m, in overleg

Uren: 24 -36 uur per week, uren zijn bespreekbaar en afhankelijk van de kandidaat/ ZZP'er

Duur: 6 maanden met optie op verlenging

Thuis/locatie: bespreekbaar, combinatie is mogelijk. Werkdagen in overleg

Schaal 10 , richttarief €90-€95

 

Overtuigend bijdragen aan imposante civiele en ruimtelijke projecten in de regio Drechtsteden? Het kan als Projectleider bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam.

 

Met jouw civieltechnische en- projectmatige ervaring ben jij als geen ander in staat om diverse civieltechnische projecten in de openbare ruimte te begeleiden en te verbeteren waar nodig.

 

 

Wat ga jij bij ons doen?

Er wacht een mooie uitdaging op jou voor deze opdracht van projectleider. Er ligt een prachtige opgave tot de aanpassing en vernieuwing van de openbare ruimte. Denk hierbij aan de herinrichting van woonstraten, wegen en van woningbouw gebied in Hardinxveld-Giessendam voor de komende 6 maanden (met optie op verlenging).

 

Verder ga je aan de slag met het volgende: 

·    Begeleiding van (complexe) ruimtelijke en civieltechnische projecten;

·    Het op een projectmatige manier leiden van (complexe-) projecten in de openbare ruimte;

·    Het initiëren en begeleiden van het proces rondom inwoner- en overheidsparticipatie en daarbij komen tot een gedragen plan of ontwerp voor dit project;

·    Het plannen, voorbereiden en het toetsen van ontwerpen, bestekken, calculaties en het aanbesteding gereed maken van civiele werken;

·    Het bijhouden van budgetbewaking, administratieve afhandeling en risicobeheersing van de (project-)werkzaamheden.

 

Waar is de opdracht?

Er heerst bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam een open werksfeer. De gemeenten bestaat uit zelforganiserende teams met spelverdelers en een regieteam. Gezamenlijk staan we voor passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen. De organisatie:

De gemeente Hardinxveld-Giessendam is een gemeente met circa 18.000 inwoners. De gemeentelijke organisatie kent een platte structuur, korte lijnen en loyale medewerkers. Er wordt gewerkt volgens het principe van zelforganisatie.

 

Wat neem je mee?

·       Hbo werk- en denkniveau, aan te tonen met diploma of opgedane civieltechnische kennis en werkervaring;

·      Recente werkervaring met het zelfstandig geven van leiding binnen (groot)stedelijke civieltechnische projecten bij een gemeente (variërend tussen de €500.000 en €2 miljoen);

·       Recente ervaring opgedaan met gebiedsontwikkeling en (groot)stedelijke projecten in de rol van zelfstandig projectleider bij een gemeente.

 

Similar projects

+ Search all projects