Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider/ beleidsmedewerker (zzp)

Geplaatst 20 dec. 2022
Project ID: YIS 9125715
Plaats
Weert, Limburg
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 feb. 2023
Einde: 28 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 jan. 2023 12:00

Startdatum: 01/02/23

Einddatum: 28/07/23

Uren per week: 24 (thuiswerken mogelijk in overleg)

Functieschaal: 11/12


Projectleider/beleidsmedewerker HRM thema Binden en Boeien

Aanleiding

Ook onze organisatie ervaart de uitdagingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast hebben wij de overtuiging dat onze medewerkers het goud van de organisatie zijn. Daarom wordt het tijd voor een vernieuwende manier van werven en selecteren. We gaan aan de slag met een actieve arbeidsbenadering. Bij Weert wil je werken!

Uiteraard hebben we niet alleen de focus op instroom, maar nog meer op het laten glanzen van ons goud; de medewerkers. We zullen extra investeren in het ontwikkelen & boeien van onze (toekomstige) medewerkers.

Onderdeel van deze actieve arbeidsmarktbenadering is om aan de hand van USP’s het werkgeversmerk Gemeente Weert te formuleren met als doel om onszelf als aantrekkelijk werkgever te profileren in de arbeidsmarkt.

 

Opdrachten

 

1.      Benchmark op huidige arbeidsvoorwaarden (bv. Beloning, Flexibiliteit in tijd, Ontwikkelingsmogelijkheden) om te onderzoeken of deze aansluiten bij de wensen in de huidige arbeidsmarkt. 

2.      Om onze belofte als aantrekkelijk werkgever waar te maken willen we extra investeren in het Ontwikkelen & Boeien van onze (toekomstige) medewerkers. Jouw opdracht hierin is:

De ontwikkeling van een gesprekscyclus waarin voldoende aandacht is voor:

·        Onze organisatievisie en het handelen vanuit onze kernwaarden (van betekenis, in verbinding en moed)

·        Talentmanagement (ontwikkelen & boeien en in-, door- en uitstroom)

·        Vitaliteit: volgens de vier pijlers van vitaliteit van VNG.

3.      Analyse van de gehele werknemersreis om vervolgens te prioriteren waar jij naast focus op de gesprekscyclus nog verder je aandacht aan gaat besteden met als doel het ontwikkelen & boeien van onze medewerkers als ook een betere successcore bij werving & selectie. 

 

Gedurende het gehele project zul je worden geadviseerd door en wordt er met je meegedacht door onze mobiliteitsadviseur en strategisch HRM adviseur.

 

Functie-eisen

  • Jij hebt een afgeronde HBO/WO opleiding

  • Aantoonbare ervaring van minimaal 2 jaar op HRM-beleidsonderwerpen

  • Aantoonbare ervaring als projectleider



Competenties

  • Resultaatgericht

  • Proactief

  • Flexibel

  • Communicatief vaardig in woord en geschrift

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten