Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider accomodatiebeleid (zzp)

Geplaatst 23 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130833
Plaats
Geldrop, Noord-Brabant
Uren
16 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 mei 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 7 apr. 2023 14:00

Start : 01 mei (of eerder)

Duur 31-12-2023

Uren: 16 uur per week

Schaal: 10 daarbij passend tarief

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


We zoeken voor de afdeling Samenleving een

Projectleider Samenleving Huisvesting/accomodatiebeleid

 

Ben jij de daadkrachtige verbinder die graag bijdraagt aan onze strategie en de doorvertaling kan maken naar de praktijk? Voel jij je als een vis in het water in een politiek-bestuurlijke omgeving waar maatschappelijke huisvestingsprojecten om een serieuze aanpak vragen? Dan zijn we op zoek naar jou!


Als projectleider huisvesting begeleid je specialistische vraagstukken binnen de beleidsterreinen welzijn, sport en educatie.

 

Onze organisatie

Wij zijn een gemeente met veel ambitie en werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen een fijne woon, werk- en leefomgeving te creëren. We anticiperen op de vraag van de samenleving en de maatschappij en zijn de vraag graag voor. Daarom blijven we onze interne organisatie door ontwikkelen. Zo werken we bijvoorbeeld steeds meer opgavegericht en hebben we focus op de toekomst en veranderkracht. Dit doen we in een informele organisatie waarbij kernwaarden als verbinding, integraliteit, samenwerking en eigenaarschap centraal staat.

 

Team Strategie en beleid

Het team Strategie en Beleid bestaat uit een teammanager, beleidsadviseurs, gebiedsregisseurs en uitvoerend medewerkers op het brede terrein van het Maatschappelijke Domein.

Als projectleider Huisvesting ben je onderdeel van het team Strategie en Beleid. Het team zorgt voor de ontwikkeling en uitvoering van de visie en strategie op het gebied van het Sociaal Domein, welzijn, cultuur en sport. Onze gezamenlijke missie is het vergroten van veerkracht van onze inwoners.

 

Op dit moment staan er meerdere beleidsvacatures open. In afwachting van de doorontwikkeling van de organisatie afgelopen jaar zijn deze functies tijdelijk ingevuld. De organisatie staat nu stevig en zijn we op zoek naar collega’s die zich voor langere tijd aan onze organisatie willen verbinden. Je start dus in een energiek en gedeeltelijk nieuw team dat aan de weg wil timmeren en samen gaat voor resultaat.

 

Jouw functie

Als projectleider draag je zorg voor het opleveren van projecten binnen de tijd, van de juiste kwaliteit en met de juiste financiële afwikkeling. Je voert het dagelijks management over projecten (opstellen van projectopdrachten, projectplannen en voortgangsrapportages). Je plant, verdeelt en bewaakt alle noodzakelijke activiteiten uit het projectplan. Je stuurt de projectdeelnemers aan op het realiseren van de projectresultaten. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de projectplanning, de fasering en de projectbeheersing.

Wanneer de projectresultaten niet gehaald dreigen te worden leg je alternatieve en/of corrigerende voorstellen voor. Waar nodig stel je eindrapportages en evaluaties op over het doorlopen proces. Je zorgt er voor dat alle interne en externe partners hun rol kunnen spelen en hun verantwoordelijkheid Je doet alternatieve en/of corrigerende voorstellen wanneer de projectresultaten niet gehaald dreigen te worden en legt verantwoording af aan de opdrachtgever. Waar nodig stel je eindrapportages en evaluaties op over het doorlopen proces. Je zorgt er voor dat alle interne en externe partners hun rol kunnen spelen en hun verantwoordelijkheid nemen. Je schrijft voorstellen en bereidt besluitvorming voor.

 

Opdracht

De huidige projectleider heeft ondersteuning nodig in verband met de vele opgaves die er liggen. Vooral op het gebied van het ontwikkelen van een accomodatiebeleid dit jaar ligt een duidelijke opdracht. Wij zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft op dit vlak en ook graag samenwerkt met andere beleidsmedewerkers en projectleiders om dit tot een goed einde te brengen.

 

Je informeert en adviseert het bestuur, initiatiefnemers en burgers in het proces rondom:

- Opdrachten die voortvloeien uit het accommodatiebeleid/haalbaarheidsstudie

- Ook andere projecten kunnen tot het werk behoren.



Onze wensen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en strategische collega met een open en zakelijke mind. Een netwerker en een initiator met ervaring met projectleiding op het gebied van (onderwijs)huisvesting. Integraal werken is voor jou vanzelfsprekend en klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel.

Je bent een regisseur die meningen en informatie kan ophalen en duidelijk weergeven, co-creatieve processen vorm geeft, innovatieve oplossingen genereert en overtuigend optreedt. Verder zoeken we iemand die omgevingsbewust en inspirerend is. Een belangrijke eis is dat je op de hoogte bent van de verschillende wettelijke kaders op het gebied van onderwijshuisvesting.

 

Naast een Hbo werk- en denkniveau beschik je over een goed analytisch vermogen en uitstekende en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).

Je hebt een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne en je weet om te gaan met de verschillende belangen.

Ons aanbod

Je komt te werken in een positief ingestelde organisatie met korte lijnen en een hoog ambitieniveau. De sfeer is informeel en collegiaal. Een goede werk/privébalans vinden wij belangrijk. Werktijden/ -dagen zijn in overleg flexibel in te delen. 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten