Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider (zzp)

Geplaatst 14 sep. 2022
Project ID: YIS 9120477
Plaats
Gennep, Limburg
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 3 okt. 2022
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
85 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 20 sep. 2022 14:00

Startdatum: 3-10-2022

Einddatum: 31-03-2023

Aantal uur per week: 24 uur (dagen en tijden is in overleg)

Tariefindicatie: € 100 (Een hoger tarief is bespreekbaar, mits dat in lijn is met de kwaliteit van je cv) 

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Bouwen staat voor het nieuwe college in Gennep centraal. Als projectleider kun jij hierbij een cruciale bijdrage in leveren voor de Gennepse gemeenschap. De ambities zijn hoog en daarmee is ook de uitdaging aanwezig.

Naast woningbouwprojecten pakken we ook ontwikkelingen op het gebied van recreatie en toerisme en het bevorderen van de sociale cohesie projectmatig op. We zoeken een projectleider die op al deze beleidsvelden projecten kan draaien.

De projectleider gaat aan de slag met de verbouwing van een kerk, de nieuwbouw van meerdere woningen, de ontwikkeling van een verbindingsweg en vanuit cultuurhistorie de ontwikkeling van het Genneper Huys.

 

Gennep heeft een groot aantal betrokken inwoners die we steeds meer bij onze projecten willen betrekken. Hoe we dat gaan vormgeven wordt één van onze uitdagingen de komende jaren.

 

Heb jij hier goede ideeën over en zie je het zitten om een divers pakket aan projecten in het ruimtelijk domein tot een succes te brengen? Dan zoeken wij jou!

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten