Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider (zzp)

Geplaatst 15 jul. 2022
Project ID: YIS 9118043
Plaats
Venray, Limburg
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 aug. 2022
Einde: 28 feb. 2023
Tarief
90 - 110 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 22 jul. 2022 14:00

Startdatum: Liefst half augustus

Einddatum: 01-03-2023. optie tot verlenging t/m juli 2023

Tarief: max €110,-

Aantal uur: Gemiddeld 16 uur. flexibel in te delen

 

 

Wij zoeken een senior projectleider sociaal domein/kwartiermeester.

Project bestaat uit twee fases. Je start in Fase 1 waar je verantwoordelijk bent voor het stukje plannen-analyseren-concretiseren.

 

Mogelijkheid om te starten in januari met Fase 2 de implementatie. Deze duurt t/m juli 2023.

Fase 2 Afhankelijk van de ervaring van de kandidaat.:

Projectleider/kwartiermeester Toegang Sociaal Domein

 

Binnen de scoop van het Uitvoeringsprogramma Kadernota Sociaal Domein geef je leiding aan het deelproject Toegang waarin we samen met maatschappelijke partners toe werken naar een nieuwe integrale toegang dicht bij onze inwoners. 

Vanuit deze toegang stimuleren we onze burgers om zorgvragen zoveel mogelijk in hun eigen directe omgeving op te lossen. 

Wanneer nodig verwijzen we door naar het gemeentelijk loket voor maatwerkvoorzieningen. Binnen het uitvoeringsprogramma werken we daarnaast ook aan het versterken van de omgeving, aan duurzaam partnerschap, control en communicatie.

 

In de afgelopen periode zijn onze visie op de nieuwe toegang en tevens de leidende principes voor de inrichting vastgesteld. 

De volgende stap is het uitvoeren van een impactanalyse en het opstellen van een implementatieplan (september-februari, fase I) als onderlegger voor de daadwerkelijke implementatie (januari – juli, fase II). 

Voorzien is om in de zomer van 2023 te starten met de nieuwe toegang.

 

De opdracht richt zich in eerste instantie op fase 1 en gaat dan om de verdere uitwerking / concretisering van de globale inrichting in werkprocessen, ICT, data, werkpakketten, functiegebouw, samenwerkingsvorm, huisvesting….. Afhankelijk van profiel kan ook de rol in fase II aan de orde zijn.

 

Jij brengt mee: 

  • Voor deze opdracht zijn we op zoek naar een (senior) projectleider/kwartiermeester met kennis van het sociaal domein en ervaring in complexe organisatiekundige / veranderkundige opgaven. 
  • Vanzelfsprekend schakel je makkelijk tussen de lagen van politiek, bestuur, management en medewerkers, zowel intern als bij de partners. 
  • Daarbij weet je de juiste balans te vinden in het betrekken van zowel beleid als uitvoering. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten