Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider (nieuw) HRM systeem (zzp)

Geplaatst 15 dec. 2023
Project ID: YIS 9146245
Plaats
Weert, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
10 maanden
Start: 19 feb. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
70 - 78 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 dec. 2023 12:00

Startdatum: medio februari 2024.

Einddatum: 31-12-2024

Uren: 16 uur per week

Schaal 10

Tarief range €70-78 (afhankelijk ervaring)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



De organisatie

Weert is een gemeente als een groene en veilige thuishaven, waar iedereen goed kan wonen, mee kan doen en elkaar kan ontmoeten. Een duurzame en innovatieve gemeente, waar het ondernemerschap in het DNA zit. Een bruisende stad, goed bereikbaar, waar volop voorzieningen zijn en met een grote aantrekkingskracht voor de regio. Het is de diversiteit die Weert zo bijzonder maakt!


Opdrachtomschrijving

De gemeente Weert start binnenkort met het implementeren van een nieuw salaris- en personeelssysteem (E-HRM). De aanbesteding voor een E-HRM systeem is in een afrondende fase. De projectleider is onderdeel van de laatste fase van de aanbesteding en neemt deel aan de demonstraties van de leverancier en de nabesprekingen zodat de genomen overwegingen kunnen worden meegenomen in de implementatie.

Vanaf 1 maart start de voorbereiding van de implementatie van het nieuwe E-HRM systeem. Gezien de complexiteit en de vereiste deskundigheid is er behoefte aan een projectleider die leiding kan geven aan de voorbereiding van het werken met het (nieuwe) E-HRM systeem en de implementatie hiervan.


Resultaatgebieden

-     Opstellen van een realistisch implementatieplan en de uitvoering van het plan, met duidelijke faseringen en mijlpalen

-     Aansturen van een projectteam en de betrokken leveranciers

-     Draagvlak creëren voor de gekozen oplossingen

-     Structureel rapporteren over de voortgang

-     Begeleiden van de implementatie en zorg dragen voor de voortgang en overdracht


Wat neem je mee?

-     Een afgeronde opleiding op minimaal HBO Bachelor niveau

-     Je hebt ruime ervaring als projectleider op het snijvlak van ICT en organisatie, proces- en projectgericht werken (projectmanagement) is een pré

-     Je beschikt over inhoudelijke kennis van HRM- en salarisprocessen

-     Je bent daadkrachtig, zorgvuldig in processen, besluitvaardig, resultaatgericht en je weet van aanpakken

-     Je hebt aandacht voor alle gebruikers en weet hen te motiveren. Daarnaast escaleer je waar nodig en tijdig naar je opdrachtgever wanneer voortgang stokt.

-     Je beschikt aantoonbaar over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden

-     Ervaring bij een gemeentelijke organisatie specifiek op het onderdeel HRM is een vereiste.

-     Je bent in de periode maart-dec 2024 voor gemiddeld 16 uur per week beschikbaar. Daarnaast kun je vanaf februari, waar mogelijk, al infaseren voor een aantal uur per week. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten