Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectcontroller gebiedsontwikkeling (zzp)

Geplaatst 18 jun. 2024
Project ID: YIS 9160185
Plaats
Hoogkarspel, Hybride
Uren
8 uur/week
Periode
11 maanden, 4 weken
Start: 1 jul. 2024
Einde: 1 jul. 2025
Tarief
80 - 93 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 25 jun. 2024 12:00
  • €93,- (All in);

  • 8 uur p/w;

  • Startdatum in overleg.;

  • Niveau senior (harde eis);

  • Opdracht tot 1-7-2025 (met optie tot verlenging);

  • Graag motivatie, beschikbaarheid en vakantieplannen opnemen in het CV

  • Thuiswerken in overleg;

  • Aanvullend: Contractering ZZP'er (belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap etc. kan niet!)


Hoogkarspel Zuid is een startende gebiedsontwikkeling van circa 3200 woningen en voorzieningen als een supermarkt, school, etc. Als programmacontroller ondersteun je de programmamanager financieel. Je maakt deel uit van het programmateam wat bestaat een stedenbouwkundig bureau, een communicatieadviseur, een programmaondersteuner en diverse specialisten waaronder een planeconoom. 


Als controller ga je programmamanagementrapportage opstellen voor de programmamanager. Deze zal bij overlegd worden bij elk P&C document binnen de financiële cyclus (Voorjaarsnota, kadernota, begroting, najaarsnota, jaarstukken) . Je werkt hierin samen met de planeconoom van het programma. Je zorgt voor het afhandelen van facturen. En voert deze in, in Key2financien. En je bewaakt uiteraard het programmabudget. Afhankelijk van de keuzes die nog gemaakt moeten worden aan het begin van deze gebiedsontwikkeling, kan er nog verandering optreden in je takenpakket. 

De opdracht Hoogkarspel Zuid loopt in ieder geval tot december 2025. Daarna vangt een nieuwe fase aan en bespreken we de eventuele vervolgopdracht.


Functie-eisen:

*Je beschikt over minimaal HBO niveau

*Je hebt aantoonbaar ervaring als programmacontroller of projectcontroller. Ervaring in het ruimtelijk domein of met gebiedsontwikkeling heeft onze voorkeur. 

*Je hebt ervaring met projectmatig werken. 

*Je hebt vaardigheden om zowel zelfstandig als effectief samen te werken met diverse stakeholders binnen en buiten de programmateams

*Je beschikt over flexibiliteit, creativiteit en een bereidheid om continu te leren en jezelf te ontwikkelen in dit dynamische programma. 

*Je hebt een goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

*Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en kunt mensen overtuigen. 

*Wij werken hybride wat betekent dat je 50% op kantoor in Hoogkarspel mag zijn en 50% thuiswerkt (of elders). Het is mogelijk in overleg maatwerkafspraken te maken. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten