Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance project- procesondersteuner (zzp)

Geplaatst 18 jul. 2022
Project ID: YIS 9118123
Plaats
Gennep, Limburg
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 aug. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
56 - 64 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 25 jul. 2022 14:00

Startdatum: 1 augustus 2022

Duur opdracht: 31 december 2022

Uren per week: 20 tot 24 uur per week. Je werkt samen/ondersteunt een collega projectondersteuner. Uren en tijden kunnen worden afgestemd worden.

Tarief: indicatie € 60

Geschikte kandidaten worden direct onder de aandacht gebracht, de vacature kan dan ook eerder gesloten worden.

 

 

Wat ga je doen?

Als projectondersteuner ondersteun je de projectleiders die werkzaam zijn binnen de gemeente Gennep. Het gaat om alle projecten; woningbouw, ruimtelijke ordening, (crisis)opvang vluchtelingen, huisvesting internationale werknemers en verschillende organisatieprojecten.

Je borgt samen met de teamcoordinator en de senior projectleider dat het projectmatig werken binnen de hele organisatie staat als een huis. Dat proces- en werkafspraken goed lopen. Dat de administratie en verslaglegging van de projecten eenduidig en zorgvuldig gebeurt. Je bewaakt belangrijke stappen binnen de projecten, zoals de voortgangsrapportages en eindevaluaties. Daarnaast organiseer en doe je de verslaglegging van verschillende interne en externe overleggen.

Indien nodig kom je met verbetervoorstellen in het kader van dit projectmatig werken. Op die manier heb je een belangrijke rol in het beheren van het interne Handboek Projectmatig Werken.

 

 

Wat breng je mee?

Voor jou is het belangrijk dat alles klopt en volgens de afspraken verloopt. 

Je vindt het leuk om collega’s hierbij verder te helpen en ze hierop scherp te houden. Met als doel een goede afwikkeling van alle projecten die binnen de gemeente lopen. 

Ondersteunende en/ of secretariele ervaring is een pré. Belangrijker nog is een ondernemende houding die gericht is op het leveren van kwaliteit en een goed eindresultaat. 

Omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd meewerkt is het relevant dat je je hoofd koel weet te houden en zorgvuldig weet te blijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten