Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance programmasecretaris Cultuur, Toerisme en Sport (zzp)

Geplaatst 26 aug. 2024
Project ID: YIS 9164492
Plaats
Almere, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 28 feb. 2025
Tarief
70 - 83.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 2 sep. 2024 12:00

Benodigde devices (telefoon/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever.

Uren: 24 tot 28 uur per week

Thuiswerken: deels mogelijk in overleg, vaste gewenste werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag

Startdatum: zsm

Einddatum: opdracht is voor 6 maanden, daarna is verlenging mogelijk afhankelijk van besluitvorming over voortzetten programma

Schaal: 9, max tarief € 83,50

Gemeente Almere



Een stad is méér dan wegen en gebouwen. Wat een stad vooral identiteit geeft, zijn de mensen en de plekken waar zij graag komen. Plekken waar het bruist en leeft. Cultuur, recreatie en sport verrijken de stad en maken Almere tot een plek waar mensen met plezier wonen, werken en recreëren.

Binnen het programma Almere 2.0 is er een programmalijn die zich richt op het versterken van verblijfsplekken: cultuur, recreatie en toerisme. Het doel is plekken te realiseren die de stad en de regio aantrekkelijker maken als verblijfsgebied, als recreatiegebied en die het toerisme bevorderen. Met als sleutelprojecten: Kustzone Poort, Museale Voorziening, Almeerse Poort en Sport.  We zetten ons in op het versterken van een sociale infrastructuur die aansluit bij de behoeften van huidige en toekomstige bewoners en bezoekers. Én die recht doet aan Almere als tweede stad van de metropoolregio Amsterdam. Lees hier meer over het programma Almere 2.0 en de programmalijn Cultuur, toerisme en sport

Wat ga je doen?

Je bent de rechterhand van de programmamanager Cultuur, toerisme en sport. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van documenten, notities en bestuurlijke stukken. Je denkt actief mee over aanpak, verbeterpunten en oplossingsrichtingen. Je bent goed in staat om beleidsmatige verbindingen te maken.

 Je organiseert en notuleert bestuurlijke overleggen en programma- en projectvergaderingen en bewaakt of de doelstellingen van het desbetreffende programma/project worden gerealiseerd. Je verricht ondersteunende werkzaamheden zoals het plannen en voorbereiden van bijeenkomsten, het maken van notulen en opstellen van actielijsten en het bewaken van budgetten. Je bent communicatief vaardig en in staat om ingewikkelde zaken bondig te verwoorden.

Ook zet je de rapportageverzoeken uit zoals het jaarplan, de voortgangsrapportage en het meerjarenprogramma. Jij monitort het proces, stuurt reminders en brengt alle stukken samen tot één geheel. Zo ben je de verbinder naar alle projectleiders, het eerste aanspreekpunt en ontzorg je de programmamanager.


Je neemt mee:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als programmasecretaris in een complexe bestuurlijke omgeving;

  • Je voelt je thuis in een Microsoft 365-omgeving en bent vertrouwd met het gebruik en de configuratie van SharePoint en Microsoft Teams;

  • Affiniteit met de onderwerpen cultuur, toerisme & recreatie en sport is een pré om inhoudelijk mee te werken aan het programma en de projecten.

Wie ben je?

Je staat stevig in je schoenen en beschikt over analytische capaciteiten, overtuigingskracht en je bent in staat mee te denken in het brede scala van beleidsvelden. Je hebt een pro-actieve houding en kan goed plannen en organiseren. Je hebt politieke sensitiviteit, gevoel voor verhoudingen en belangen en je kunt goed werken onder stress. Je werkt secuur, gestructureerd en planmatig. Je bent goed in het vooruitkijken zodat je samen met de programmamanager kunt sturen op wat komen gaat.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten