Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance programmaregisseur weginfrastructuur (zzp)

Geplaatst 1 jul. 2022
Project ID: YIS 9117214
Plaats
Weert, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 13 jul. 2022
Einde: 30 dec. 2022
Tarief
85 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 7 jul. 2022 12:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2022

Aantal uur per week: 36

Tariefindicatie: € 85-100 ( afhankelijk van ervaring).

 

Maak kennis met de afdeling Openbaar Gebied (OG)

Je komt terecht in een betrokken en enthousiaste afdeling die zich met veel ambitie inzet voor Weert. Onze afdeling is verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente Weert. Denk aan infrastructuur, groeninrichting, riolering en waterhuishouding, technische installaties, recreatieve voorzieningen, straatreiniging, parkeren, evenementen en afvalinzameling. Deze taken doen wij samen met ongeveer 35 collega’s. Over de uitvoering van de taken gaan wij de dialoog aan met inwoners, bedrijven, wijk- en dorpsraden en kiezen wij steeds meer voor ‘gebiedsgericht werken’: een werkwijze waarbij er door middel van burger- of overheidsparticipatie wordt gekeken naar mogelijkheden om taken meer over te laten c.q. over te dragen aan de samenleving zelf.  

 

Programma’s

De taken binnen de afdeling zijn verdeeld over 4 programma’s, namelijk: ‘Weginfrastructuur’, ‘Water & Riolering’, ‘Groen & Afval’ en ‘Parkeren & evenementen’. Voor het programma ‘Weginfrastructuur’ zoeken we per direct een programmaregisseur.  

 

Werken als programmaregisseur Weginfrastructuur

Als regisseur ben je verantwoordelijk voor de taken en werkzaamheden binnen jouw programma en je maakt daarover afspraken met de medewerkers. Je vervult daarbij een coachende en stimulerende rol en gaat met de medewerkers de dialoog aan over wat voor hen het werk leuk maakt, hun drijfveren en wat er nodig is om competenties verder te ontwikkelen.

 

Je hebt een hands-on-mentaliteit. Je levert een bijdrage aan het opstellen van het afdelingsplan en maakt over de uitvoering daarvan afspraken met het afdelingshoofd. Je participeert actief in het programmaoverleg en zit als belangrijke gesprekspartner aan tafel bij de portefeuillehouders. In je dagelijkse werk zoek je de dialoog met andere afdelingen. Ook bewaak je het integraal werken binnen je programma én over de programma’s heen binnen de afdeling als geheel.

 

Jouw programma betreft in hoofdzaak de inhoud van de vakdisciplines verhardingen, civieltechnische kunstwerken, verkeer, OV-VRI & technische installaties. Er kan periodiek een beroep op je worden gedaan in de weekenden en avonduren in het kader van de storingsdienst.

 

 

Jouw kwaliteiten

-     Jij hebt een passie voor alles wat met civiele techniek in de openbare ruimte te maken heeft.

-     Jij bent extern gericht en hebt een dienstverlenende instelling.

-     Met jouw analytisch vermogen en kritische blik weet jij processen te verbeteren.

-     Jij hebt een resultaatgerichte instelling en bent daarbij transparant in de dingen die je doet.

-     Jij houdt van integraal werken, hebt een omgevingsbewuste instelling en handelt proactief.

-     Je bent een netwerker en verbinder.

-     Je kan een team aansturen, maar werkt zelf ook mee. 

 

Jouw achtergrond

·     Minimaal HBO werk- en denkniveau op civieltechnisch vlak of gelijkwaardig en aantoonbaar.

·     Relevante en aantoonbare werkervaring op het vlak van civiel techniek wordt als pré gezien. 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten