Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance programmananager dienstverlening (zzp)

Geplaatst 23 nov. 2023
Project ID: YIS 9144032
Plaats
Assen
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 30 apr. 2024
Tarief
85 - 97.75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 28 nov. 2023 15:00

Startdatum: z.s.m. (in ieder geval 18 december 2024)

Einddatum: 30 april 2024

Uren: 24 uur per week

Tarief: maximaal 97.75 per uur.



Tijdelijke functie Programmamanager Dienstverlening  

Voor de periode van half december tot en met april 2024 zijn we op zoek naar een vervangend programmamanager dienstverlening voor 24 uur in de week, i.v.m. zwangerschapsverlof. Het programma dienstverlening is gestart in juli 2023 en werkt aan de verbetering van onze dienstverlening op de thema’s mensgericht, toegankelijk, eenvoudig en duidelijk. Er ligt een vastgesteld programmaplan en de programmaorganisatie staat.  

Het programma dienstverlening bestaat uit een aantal grote projecten en kleinere activiteiten. Eind 2023 wordt het faseplan voor 2024 voltooid. Als vervangend programmamanager zorg je in de eerste periode van 2024 voor de uitvoering van dit faseplan en stuur je op de realisatie van de programmadoelen. Maar, dit doe je niet alleen! Er is een programmateam dat vol enthousiasme aan het programma dienstverlening werkt.  

In deze rol maak je deel uit van het team Bestuur en Directie Ondersteuning (BDO). Binnen het programma werk je samen met collega’s uit verschillende teams in de organisatie. De portefeuillehouder publieke dienstverlening en een concernmanager zijn bestuurlijk en ambtelijk opdrachtgever.  

 

Wat bieden wij? 

  • Een programmateam met gedreven mensen die volledig achter het programma staan.  

  • Een uitdagende opdracht, waarbij je elke dag een bijdrage levert om de dienstverlening van de gemeente Assen te verbeteren.

  • Veel vrijheid in de manier waarop je de opdracht invult.



Wie zoeken wij?  

  • Je bent het boegbeeld van het programma en bewaakt de integraliteit en kwaliteit van de besluitvorming (in het programma dienstverlening werken we met een stuurgroep). 

  • Je kunt situationeel leidinggeven: instructie waar nodig, coaching waar gewenst en vooral naar behoefte van degenen met wie je werkt. 

  • Je bent een generalist die het overzicht binnen het programma goed kan bewaken.  

  • Je bewaakt de inzet van geld en middelen binnen het programma.

  • Je hebt ervaring met het leiden van projecten of programma binnen gemeenten.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten