Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance programmamanager gezond en actief leven - GALA (zzp)

Geplaatst 25 okt. 2023
Project ID: YIS 9141945
Plaats
Gouda, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 jan. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 31 okt. 2023 12:00

Startdatum: Zo snel mogelijk

Einddatum: 31-01-2023

Duur: 3 maanden

Aantal uren per week: 28 tot 36



Over de Gemeente Gouda


De Gemeente Gouda, een historische stad met een eigentijds karakter, is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Programmamanager Gezond en Actief Leven (GALA). Onze gemeente staat bekend om haar rijke geschiedenis, kaasmarkt en culturele diversiteit. Maar bovenal zetten we ons in voor de gezondheid en het welzijn van onze inwoners. Gouda is een stad waar mensen gezond en actief kunnen leven, en jij kunt hier een cruciale rol in spelen.



Functieomschrijving:


Als Programmamanager Gezond en Actief Leven ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het GALA-programma binnen de gemeente Gouda. Dit programma heeft als doel het stimuleren van een gezonde en actieve levensstijl onder de inwoners, met bijzondere aandacht voor leefstijl en mentale gezondheid. Je werkt nauw samen met de coördinator Sport en Preventie en beleidsadviseurs van andere terreinen. Daarnaast werk je nauw samen met diverse stakeholders, waaronder andere gemeentelijke afdelingen, lokale gezondheidsorganisaties, en onderwijsinstellingen.



Verantwoordelijkheden:


·        Het opstellen van een uitvoeringsagenda en het gefaseerd implementeren van het Plan van Aanpak Gezond en Actief Leven binnen de gemeente.

·        Coördineren van activiteiten gericht op gezondheid, sport, en beweging en sociale basis.

·        Samenwerken met verschillende partijen (waaronder ook het informele netwerk) om het programma te promoten en te verbeteren.

·        Rapporteren aan de opdrachtgevers over de voortgang en resultaten van het programma.



Profiel van de ideale kandidaat:


·        Minimaal een afgeronde HBO+/WO-opleiding, bij voorkeur in de richting van gezondheid, sportmanagement, of vergelijkbaar.

·        Ervaring met project- en programmamanagement (programmatisch creëren), bij voorkeur in een gemeentelijke context.

·        Kennis van gezondheidsbevordering, sport- en bewegingsinitiatieven.

·        Uitstekende communicatie- en netwerkvaardigheden.

·        Resultaatgericht en in staat om doelstellingen te behalen.

·        Affiniteit met de gemeente Gouda en haar inwoners.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten