Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance programmamanager centrumvisie Teylingen (zzp)

Geplaatst 20 apr. 2023
Project ID: YIS 9132430
Plaats
Teylingen, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 mei 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
90 - 113.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 28 apr. 2023 14:00

Startdatum: z.s.m.

Duur: einde jaar (optie op verlenging)

Uren per week: 24,00

Richttarief: €90-113,50

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


De doelstellingen van de Centrumvisie heb jij scherp voor ogen. Het uitvoeringsprogramma bevat uiteenlopende en uitdagende projecten, processen en activiteiten die in onderlinge samenhang bezien moeten worden. Jij hebt duidelijk voor ogen hoe dit alles in gang te zetten.


Je creëert draagvlak voor de uitvoering van de Centrumvisie. Zowel in de gemeentelijke organisatie als daarbuiten. Je hebt een scherp beeld van alle stakeholders en investeert in de onderlinge relaties. Voor de buitenwereld ben jij samen met de verantwoordelijk wethouder het gezicht van de uitvoering van de Centrumvisie. Je bereidt participatiebijeenkomsten met ondernemers voor en bent het luisterend oor. Op gezette tijden verzorg je presentaties voor de raad.



Je weet het uitvoeringsprogramma op natuurlijke wijze te borgen in de ambtelijke organisatie. Dankzij jouw enthousiasme en overtuigingskracht zorg je voor betrokkenheid en eigenaarschap. Vanuit jouw rol weet je heldere en concrete opdrachten te formuleren. Als programmamanager zorg je voor de dagelijkse aansturing van het programmateam. Je bewaakt de voortgang en bespreekt de communicatiestrategie. En samen met je financieel adviseur bewaak je de besteding.



Waarom kiezen voor deze baan van programmamanager centrumvisie Teylingen?


Op 17 december 2020 heeft de gemeenteraad van Teylingen (waar Sassenheim, Voorhout en Warmond onder vallen) de centrumvisie vastgesteld. Doelstellingen van deze visie zijn gericht op het in de toekomst vitaal en aantrekkelijk houden van de centrumgebieden. De visie heeft onder andere betrekking op winkelen, ondernemen, wonen, veiligheid, groen en de openbare ruimte. Om ervoor te zorgen dat de centrumvisie niet alleen een papieren document is, heeft het college ook een uitvoeringsprogramma opgesteld. De afgelopen jaren is hierin geïnvesteerd en zijn de eerste resultaten behaald. En nu kun jij als programmamanager echt aan de slag met de plannen!


HLTsamen: inventief, krachtig en verbindend


Je wordt deel van een organisatie van ongeveer 470 medewerkers met allerlei specialismen, die het verschil maken voor de besturen en de inwoners van drie gemeenten. Dat maakt HLTsamen uniek. Het is de bedoeling dat de organisatie en de teams zich vanuit de nieuwe organisatievisie verder doorontwikkelen, zodat wij snel in kunnen spelen op veranderingen. Meer informatie over HLTsamen vind je hier https://www.werkenbijhltsamen.nl/over-ons.


Functie-eisen: 

  • gedegen kennis van en ruime ervaring met programmamanagement;

  • een visie op gebiedsgericht werken;

  • ervaring met participatieprocessen;

  • ruime ervaring met beheersing van budgetten;

  • hart voor de publieke zaak.

Daarnaast; Je bent resultaatgericht, bestuurlijk sensitief en communicatief sterk. Zowel richting bestuur, ondernemers, inwoners als collega’s. Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingskracht en schroomt niet om te escaleren waar nodig.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten