BIZOB

Freelance procesregisseur zorg en veiligheid (zzp)

Geplaatst 19 mrt. 2024
Project ID: YIS 9152527
Plaats
Vught, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 mrt. 2024 12:00

Startdatum 25 maart 2024

Einddatum 31 augustus 2024

Functieschaal 10

Aantal uur per week 24


Dit ga je doen

In het team Vergunningen en Veiligheid werken professionals op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving en openbare orde en veiligheid. Zij zorgen voor een blijvend veilige, duurzame en leefbare woon- en werkomgeving. Als procesregisseur zorg en veiligheid werk je vanuit het domein ‘openbare orde en veiligheid’ en voer je procesregie op complexe zorg- en veiligheidscasuïstiek. Je werkt hierbij vanuit het AVE-model en borgt dit. Wanneer nodig en mogelijk, geef je richting in de aanpak.

Je bent operationeel aanspreekpunt voor interne collega’s en externen namens de gemeente op diverse zorg- en veiligheid gerelateerde thema’s zoals wijkoverlast, geweld en personen met onbegrepen gedrag. Tevens voer je procesregie op de nazorg van ex-gedetineerden en BIJ-meldingen. Je informeert en adviseert het bestuur over complexe casuïstiek en bijbehorende vraagstukken. Daarnaast adviseer je over de inzet van maatregelen en openbare orde bevoegdheden (zoals gebiedsverboden, maatregelen ten aanzien van handhaving etc.).

Je voert periodiek overleg met onder andere de wijk GGD, politie, het Zorg- en Veiligheidshuis en andere ketenpartners over de aanpak en samenwerking van complexe zorg- en veiligheidscasuïstiek). Je bouwt en borgt daarnaast samenwerkingsnetwerken en -structuren. Daarnaast signaleer je kansen en knelpunten in de ketensamenwerking, beleidsontwikkeling en uitvoering op het gebied van onder andere Zorg- en Veiligheid en pak je deze (gezamenlijk) op. Daarnaast voer je overige taken uit op het gebied van openbare orde en veiligheid, bijvoorbeeld in het kader van de Rampenbestrijding en Crisisbeheersing. 


Daarom is dit jouw nieuwe baan

-      Je hebt een hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (bijvoorbeeld Integrale Veiligheidskunde).

-      Je hebt een stevige werkervaring in het veiligheidsdomein.

-      Daarnaast ben je assertief, proactief en denk je in oplossingen.

-      Je zet door, bent doortastend en durft beslissingen te nemen. \

-      Verder ben je een verbindende persoonlijkheid en ben je flexibel. Je bent bereid om buiten werktijden en in het weekend beschikbaar te zijn en hebt affiniteit met het sociaal domein.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten