Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance procesondersteuner sociaal domein (zzp)

Geplaatst 17 jun. 2022
Project ID: YIS 9116510
Plaats
Deurne, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 27 jun. 2022
Einde: 22 sep. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 jun. 2022 12:00

Startdatum: zo snel mogelijk

Einddatum: 22-9-2022 (mogelijkheden tot verlenging nog niet bekend)

Urenomvang: 36 uur per week

Richtlijntarief: € 45,00 

Reden: tijdelijk extra capaciteit nodig

Sluitingsdatum: 21-6 om 12.00 uur (let op: geschikte kandidaten worden meteen bij binnenkomst voorgesteld bij opdrachtgever).

 

 

Jouw functie

Als procesondersteuner sociaal domein ben je verantwoordelijk voor alle administratieve zaken. 

Daarnaast biedt je integrale ondersteuning aan consulenten die werkzaam zijn binnen Wmo, Jeugdwet, Participatiewet en Schulddienstverlening. 

Door jouw kennis van het sociaal domein weet je precies hoe je de werkzaamheden moet oppakken vanaf de beschikking tot aan de beëindiging. Het berichtenverkeer is dan ook niet onbekend voor jou. Uiteindelijk is het de bedoeling dat inwoners gebruik kunnen maken van diensten en voorzieningen die door de gemeente zijn toegekend. Om de inwoners op de juiste manier te helpen is het van belang dat je de juiste informatie en gegevens verwerkt en bewaart.

 

Verder:

•   ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, rapporteren en doorgeven van deze gegevens aan intern en externe betrokkenen. Dit gaat bijvoorbeeld over het verstrekken van voorzieningen, het aanleveren van PGB’s bij het SVB en het opleggen van de Eigen Bijdragen;

•   onderneem je acties door contact op te nemen met zorgaanbieders en de toegangsteams;

•   verwerk je, op een juridisch correcte manier, zelfstandig mutaties bijvoorbeeld naar aanleiding van bevolkingsmutaties en beëindigingen;

•   ondersteun je bij het verwerken van declaraties en budgetten;

•   voer je (periodieke) controles en correcties uit aan de hand van lijstwerk;

•   ben je verantwoordelijk voor het verzenden van brieven en beschikkingen aan onze burgers en het verwerken van binnenkomende post en mail voor het Sociaal Domein.

 

 

Jouw uitdaging

Je vindt het fijn om volgens processen, regels en voorschriften te werken, maar je bent geen zwart-wit denker. 

Verder ben je communicatief goed onderlegd en leergierig.

Voor het opstellen van mails, brieven en beschikkingen ben je ook schriftelijk vaardig en je maakt weinig tot geen grammaticale- en/of spelfouten.

Je houdt van afwisselende werkzaamheden en bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Je werkt nauwkeurig en vindt het regelmatig werken onder tijdsdruk, of met een behoorlijke werkvoorraad, een uitdaging.

Verder ben je een welkome aanvulling op ons team als je beschikt over een gezonde dosis humor en op een positieve manier feedback kunt geven en ontvangen.

 

 

 

Jouw profiel

•   je hebt een relevante MBO opleiding niveau 4 (b.v. Juridisch Administratief Dienstverlener);

•   bij voorkeur heb je gemeentelijke ervaring in het sociaal domein of ervaring opgedaan bij de administratie van een zorgaanbieder;

•   je kunt werken met geautomatiseerde informatiesystemen en hebt veel ervaring en vaardigheid in het werken met Word en Excel;

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten