Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance procesmanager woningbouwlocaties (zzp)

Geplaatst 8 dec. 2023
Project ID: YIS 9145407
Plaats
Horst
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 mrt. 2024
Tarief
95 - 112 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 15 dec. 2023 13:00

Start: zsm

Eind: 31 maart 2024

Salaris: schaal 11, max 105.50 euro per uur all in

32-36 uur per week


Procesmanager Woningbouwlocaties

We zoeken jou; een bevlogen, creatieve en ondernemende teamspeler! Je bent goed in de aansturing van ruimtelijke opgaven. Je hebt een frisse blik, ziet kansen en kunt die proactief benutten. Als spil van het team richt jij je op ruimtelijke transities, waarbij je jouw ervaring inzet om collega’s te motiveren en inspireren. Samen met veel verschillende partijen werk je aan gevarieerde projecten en opgaven zoals gebiedsontwikkeling ‘Aan de Kabroeksebeek’ in Horst met groen, water, onderwijs en woningbouw.

Ivm vertrek van een collega zoeken we iemand die een flink aantal woningbouwprojecten in verschillende stadia en eigendomsverhoudingen wilt aansturen.

 

Werken aan een fijne leefomgeving in Horst aan de Maas

In Horst aan de Maas willen we fijn opgroeien, wonen en werken. Met alle uitdagingen die er liggen op de woningmarkt kun jij het verschil maken voor onze inwoners! Je werkt aan complexe ruimtelijke vraagstukken met maatschappelijke opgaven. We hebben uitdagende projecten liggen die wachten op jou!

Het team

Je werkt vanuit het team Economie en Gebiedsontwikkeling. Een dynamisch team vol jonge enthousiaste mensen waar werkplezier en presteren hand in hand gaan. We hebben oog voor elkaar en een breed palet een interessante opgaven op woningbouw, landelijk gebied, (vrijetijds-)economie, water, duurzaamheid en accommodatiebeleid.

Een collega procesmanager aan het woord

“Ik heb een gevarieerd en uitdagend werkpakket dat past en meebeweegt met mijn ambities. Ik kan koers bepalen en pionieren om ideeën en belangen te verbinden zoals de ontwikkeling van D’n Crouwel; een modern gezond leefgebied van 180 woningen voor koop- en huur, starters en levensloopbestendig. Het geeft veel voldoening om vanuit mijn rol te mogen bijdragen voor de doorstromer en starter op woningmarkt.”

Wie ben jij  

  • Je bent een teamspeler en aanpakker die het voortouw neemt in samenwerkingen;

  • Je hebt relevante ervaring met de aansturing van complexe ruimtelijke projecten;

  • Jij hebt al eerder gewerkt voor verschillende marktpartijen of overheden. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten