Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance procesmanager buitengebied (ZZP)

Geplaatst 18 dec. 2021
Project ID: YIS 9106447A
Plaats
Boxtel, .
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jan. 2022
Einde: 30 jun. 2022
Tarief
75 - 85 €/uur

Sollicitatie deadline: 24-12 12:00

Functieschaal: 11

Startdatum 1 januari 2022

Einddatum 30 juni 2022

Uren per week: 36,00

 

Als procesmanager ben je verantwoordelijk voor de ruimtelijke opgave in het buitengebied van Berlicum. Dit is een complexe opgave waarin sanering van bedrijfsactiviteiten, ontwikkelingen van natuur en woningbouw en proces- en omgevingsmanagement samenkomen. Dit proces loopt al enige jaren en belandt in een cruciale fase. Als procesmanager ken je de belangen en weet je wat nodig is in een complexe ruimtelijk-bestuurlijke context. Je werkt nauw samen met de bestuurlijk opdrachtgever maar ook met externe partijen. Je beweegt je soepel in het krachtenveld van ondernemers, omwonenden, belangengroepen en politiek. Met jouw ruime ervaring in de ruimtelijke ontwikkeling en met procesmanagement ben je in staat om dit proces richting resultaten te brengen. Uiteraard krijg je daarbij de ondersteuning en advisering van ervaren beleidsmedewerkers van MijnGemeenteDichtbij. 

 

Wie ben jij? 

Je hebt een ruime ervaring in ruimtelijke planontwikkeling. Je weet wat er nodig is om complexe ruimtelijke opgaven tot ontwikkeling te krijgen en zet daar vol op in. Met jouw doortastendheid, kennis en overtuigingskracht zorg je ervoor dat het proces voortgang boekt. Je kent de belangen in ruimtelijke ontwikkelingen en kunt daar onderbouwde afwegingen in maken. Vanuit jouw ervaring beweeg je je op natuurlijke wijze in de bestuurlijk-politieke en maatschappelijke omgeving. Je adviseert helder en eenduidig en durft tegenkracht te geven. 

 

Functie-eisen

HBO/HBO+ opleiding in bijvoorbeeld planologie, (economische) geografie, ruimtelijke ontwikkeling of een ruimtelijk-juridische richting 

• Tenminste 5 jaar relevante werkervaring 

• Een antenne voor politiek bestuurlijke zaken 

• Kennis over ruimtelijke procedures is prettig maar niet noodzakelijk Het team 

 

Het team Ruimtelijke Ontwikkeling bestaat uit ruim 30 betrokken en kundige medewerkers die werken aan het versterken van de leefomgeving in Boxtel en Sint-Michielsgestel. Dit doen ze door te werken aan projecten, ruimtelijk beleid voor o.a. wonen en erfgoed en grondzaken. Het team zet graag de schouders onder uitdagende klussen en werkt nauw samen binnen en buiten het fysieke domein. 

 

MijnGemeenteDichtbij 

MijnGemeenteDichtbij is de werkorganisatie voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. Onze missie is om bij te dragen aan goed leven en werken in deze twee gemeenten. Dit doen we door te werken mét onze inwoners in plaats van vóór onze inwoners. Zo spelen we innovatief en flexibel in op de veranderingen in de samenleving. Hierbij werken we vanuit onze drie kernwaarden passie, verbinden en vernieuwen.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten