Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance procesbeschrijver (zzp)

Posted Aug 9, 2022
Project ID: YIS000790
Location
Weert , Limburg
Duration
7 maanden
(Sep 1, 2022 - Mar 31, 2023)
Hours/week
20 hrs/week
Payrate range
63 - 78 €/hr
Application Deadline: Aug 15, 2022 12:00 PM

Startdatum 1-9-2022

Einddatum: 31-3-2023

Functieschaal 9

Aantal uur per week: 20 uur per week

Tariefindicatie: € 78,50 (mocht het cv veel passende ervaring)

 

Op 1 januari moet de gemeente Weert klaar zijn voor de omgevingswet. We zoeken daarom een procesbeschrijver. Als procesbeschrijver ben je verantwoordelijk voor het omschrijven van de werkprocessen. In deze rol wordt van je verwacht dat je kennis hebt van de omgevingswet. Je weet wat er afspeelt binnen het VTH/ruimtelijk domein. Welke route volgt een aanvraag, wie verleent de vergunning? Maar ook het afhandelen van meldingen over de openbare ruimte.

De rol die deze kandidaat heeft is samen moet de lijnorganisatie procesbeschrijvingen lokaal te maken. Je legt werkafspraken vast, je beschrijft rollen van medewerkers in het proces. Je bent de rechterhand van de programma manager en werkt intensief samen met lijnmanagement en ook medewerkers. Jij zorgt samen met de programma manager voor de procesbeschrijving om gebiedsgericht werken verder te brengen in de organisatie. Je gaat de inhoudelijke wijze van werken beschrijven. 

 

Functie-eisen: 

Je beschikt over tenminste een afgeronde HBO opleiding, je hebt ruime ervaring als procesbeschrijver en zorgt door middel van de juiste communicatie en vertaalslag dat de werkprocessen van gebiedsgericht werken inzichtelijk zijn. Je hebt aantoonbare ervaring in het analyseren en beschrijven van werkprocessen.

We zijn op zoek naar een hands-on kracht die verstand heeft van de omgevingswet. Je bent communicatief sterk en weet de juiste vragen te stellen. Je bent daardoor in staat de diverse werkvelden van de teams snel te doorgronden. Je overziet het grotere geheel en de details. Kortom: de perfecte combinatie van overzicht én inzicht.

-       Je bent analytisch en creatief. En altijd op zoek naar oplossingen om dingen te verbeteren.

-       Je bent communicatief sterk en weet de juiste vragen te stellen.

-       Je bent analytisch en creatief. En altijd op zoek naar oplossingen om dingen te verbeteren.

-       Resultaatgerichtheid

-       Samenwerkingsgerichtheid

-       Ervaring binnen de gemeente is een grote pré

Similar projects

+ Search all projects