Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance procesanalisten (2x, medior en senior, zzp)

Geplaatst 4 okt. 2024
Project ID: YIS 9167179
Plaats
Lansingerland, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
Start: 18 nov. 2024
Einde: 18 mei 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 okt. 2024 14:00
  • Startdatum inzet: 18-11-2024

  • Duur: 3 maanden

  • Uren: 16 uur per week

  • Richttarief: open obv functieschaal 10/11

  • We zoeken kandidaten met reeds ervaring voor een gemeente (als procesanalist).

Achtergrond

Vanwege de hoeveelheid werk en beperkte capaciteit binnen het sub-team Informatievoorziening zijn we tijdelijk op zoek naar iemand die ons verder kan helpen bij de implementatie van procesgericht werken in de organisatie.


Doel

Als procesanalist bij Lansingerland speel je een cruciale rol in het in kaart brengen en optimaliseren van onze processen. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om de efficiëntie en effectiviteit van onze interne en externe dienstverlening te verbeteren. Je zorgt ervoor dat processen inzichtelijk en begrijpelijk worden beschreven. Je helpt mee om de procesbeschrijvingen en procesmanagement naar een hoger volwassenheidsniveau te tillen.

Wat je gaat doen

Analyse en advisering

· Je draagt bij aan procesgericht en integraal werken. Je bent een ambassadeur voor procesgericht werken in de organisatie.

· Je bereidt procesworkshops voor door het verkrijgen van inzicht in het gehele werkproces, het betrokken hoofd- en deelproces en de (wettelijke) ontwikkelingen.

· Je begeleidt de procesworkshops en komt daarbij in samenwerking met vakspecialisten tot het analyseren van de bedrijfsprocessen en de daarbij behorende informatiestroom.

· Je brengt de hoofd- en deelprocessen binnen de organisatie in kaart en modelleert deze in Engage Process

· Je analyseert en identificeert knelpunten en verbetermogelijkheden. Met jouw adviesvaardigheden kom je met een voorstel/procesontwerp. Je stelt alternatieve oplossingen op voor de informatievoorziening die invulling geven aan wensen en behoeften en passen binnen het IV-beleid.

· Je helpt met de doorvertaling naar concrete wijzigingen.

Wie je bent

· HBO werk- en denkniveau.

· Essentiële competenties: organisatiebewustzijn, overzien van bedrijfsprocessen, analytisch vermogen, initiatief, inlevingsvermogen, klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, nauwkeurig, overtuigingskracht, samenwerken, mondelinge en schriftelijke communicatie.

· Je hebt ervaring met het implementeren van transitie, verandertrajecten.

Team

Je maakt deel uit van Team I&I, cluster Informatievoorziening. Het is een klein, gezellig cluster waarbinnen we ons bezighouden met een drietal vakgebieden: procesmanagement, informatiemanagement en datagericht werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten