Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance proces analist (zzp)

Geplaatst 11 jul. 2024
Project ID: YIS 9161833
Plaats
Leeuwarden
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: z.s.m.
Einde: 12 jul. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 jul. 2024 10:00

Startdatum: zsm

Duur opdracht: t/m 12 juli 2025

Aantal uren week: 36 uur p/w

Inschaling: 10 CAO Provincie

Extra informatie: voor inhuur zijn geen vaste parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage. Voor eventuele sollicitatiegesprekken is er een uitzondering, omdat men dan als 'bezoek' geregistreerd wordt.


Inhoud van de functie

Ynhâld fan de funksje

Provinsje Fryslân is om het programma wetgeving te ondersteunen op zoek naar een tijdelijke medewerker die het WOO team helpt bij het (handson) maken van business analyses en het maken van proces beschrijvingen (i.h.k.v. de actieve openbaarmaking van informatie).

Jij stelt jezelf daarbij o.a. de vraag: welke handelingen voegen écht waarde toe aan het eindproduct en welke niet? Zo maak je bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever en kan de klant zich focussen op zijn business. Je brengt bedrijfsprocessen in kaart: dit geeft overzicht in de flow. Je visualiseert: dit geeft inzicht in mogelijke verbeteringen. Je stelt verbeteringen voor: zo vind en elimineer je overbodige processen.


Wat vragen wij

Wat freegje wy

Ambitie

Jij hebt een passie voor het optimaliseren van processen én bent op zoek naar een mooie uitdaging. Jouw nieuwsgierigheid naar hoe zaken functioneren binnen een organisatie houdt je enthousiast. Je zet kwaliteit, verlagen van kosten en kortere doorlooptijden voorop bij het verbeteren van bedrijfsprocessen in samenwerking met automatiseringsafdeling van de provinsje fryslân.

Skills

Met jouw goede gesprekstechnieken achterhaal jij moeiteloos alle informatie die je nodig hebt en brengt zo essentiële processen snel in kaart. Jouw professionele en analytische houding is hierbij onmisbaar.

Ervaring

  • Je hebt een afgeronde wo- of hbo-opleiding in de richting van, informatica, business en ICT of een vergelijkbare opleiding.

  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in procesanalyses.

  • Het liefst heb je ook al wat ervaring in het schrijven van processen in keten(s) van applicaties Visio en/of het RACI-model voor jou bekend.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten