Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance power BI (zzp)

Geplaatst 4 okt. 2022
Project ID: YIS 9121695
Plaats
Lelystad, Flevoland
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 17 okt. 2022
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
80 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 14 okt. 2022 15:00

Startdatum: 17 oktober 2022 of sneller (indien VOG beschikbaar)
Duur: 6 maanden (optie verlenging)
Aantal uur p/w: 36
Thuiswerkratio: 50|50 (maandag en donderdag zijn kantoordagen!)
Inschaling: 10A Cao Gemeenten

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

LELYSTAD GEEFT LUCHT
Lelystad. Stad in nieuw land. Hoofdstad van Nederlands jongste provincie Flevoland. Op dit moment telt Lelystad ruim 81.000 inwoners. De ambitie is om door te groeien naar 100.000 inwoners en ongeveer 45.000 arbeidsplaatsen in 2040. Daar zit toekomst in! De stad wil groter en sterker worden. Steeds meer op eigen benen staan en haar unieke kwaliteiten beter inzetten.

Wat we zoeken
We zoeken een ervaren Power BI dashboard bouwer die ons datateam kan ondersteunen bij het bouwen van rapporten en dashboards voor management, directie en beleidsteams. Het is daarbij vooral de bedoeling dat je ons de vaardigheden bijbrengt, zodat we daarmee later zelfstandig verder kunnen aan de slag kunnen.
 
 

Wat ga je doen
 

Je ondersteunt ons met:

  • het bouwen van de verschillende rapporten en dashboards,
  • het ontwikkelen van KPI’s,
  • je fungeert als vraagbaak en komt met oplossingen,
  • het inrichten van de datasets in ons datawarehouse,
  • het ontwikkelen van uniforme templates


 
We willen dat de dashboards van de verschillende afdelingen een samenhangend geheel vormen in de organisatie. Door je kennis en ervaring kun je ons adviseren hoe we dit het beste kunnen bereiken.
 
Waar kom je terecht
Je komt in een datateam dat bestaat uit onderzoekers, gegevensbeheerders, gis-specialisten en data-analisten. We hebben als team zelf ruime ervaring met SPSS, SQL, ArcGIS en R. We beheersen Power BI in de basis. 

 

Wat verwachten we van je
Power BI heeft geen enkel geheim voor je, je hebt ruime kennis met DAX en Power Query. Je hebt een gedegen kennis van (relationele) databases, ETL en SQL en ervaring met het connecten naar verschillende databronnen.
 
Je functioneert op minimaal HBO niveau maar je kennis, ervaring en didactische vaardigheden zijn belangrijker dan je opleiding. Je hebt aantoonbaar bij meerdere organisaties ervaring opgedaan in business intelligence en informatievoorziening. Je hebt gevoel voor design en dat is ook zichtbaar in een portfolio.
 


Wie ben je
Als persoon ben je prettig in de omgang, communicatief, analytisch en vooral didactisch sterk. Je staat open voor kritiek en overleg.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten