Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance planoloog (zzp)

Posted Mar 17, 2023
Project ID: YIS 9130479
Location
Almere
Duration
1 jaar
(Mar 27, 2023 - Mar 26, 2024)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 23, 2023 5:00 PM

Uren: 16 tot 32 uur per week

Thuiswerken: is voor 50% mogelijk

Startdatum: 27 maart 2023

Einddatum: 26 maart 2024, verlengen is een optie

Schaal: 11

Voorsteltermijn: uiterlijk donderdag 23 maart

Sollicitatiegesprekken: zsm in overleg


Als planoloog krijg jij de kans mee de bouwen aan de stad bij deze dynamische ontwikkelgemeente. Door jouw bijdrage aan onze gebiedsontwikkeling creëren we samen een mooie, uitgebalanceerde stad en een samenleving waar mensen fijn wonen en leven.

De vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden zijn enorm divers en afwisselend: jij gaat advies geven bij allerhande projecten op de korte en middellange termijn . Als planoloog ben je een belangrijke schakel binnen het werkveld van integrale gebiedsontwikkeling, zowel in stadsuitbreidingen als herontwikkelingen in bestaand gebied. Samen met een voor Nederland uniek multidisciplinair team uit verschillende vakgebieden ‘maak ’je de stad. Het team kenmerkt zich door daadkracht, door het gevoel dat we met elkaar dingen ook echt oplossen. 

Je levert een bijdrage aan ruimtelijke planproducten zoals ontwikkelingsplannen en verkavelingsplannen en je bent in sommige gevallen de schrijver van deze plannen en/of de bestuurlijke stukken die hiermee samen vallen. De functie is vooral ontwikkelgericht en niet zozeer beleidsgericht. Je ziet letterlijk waaraan je werkt en het effect van je inzet, omdat de grote groeipopgave nu speelt. Denk bijvoorbeeld aan Almere Poort dat je dagelijks ziet groeien. Ook houd je je bezig met herontwikkeling en met transformatievraagstukken. 

Concreet

  • Je schrijft ontwikkelplannen in afstemming met de projectmanager. In dit rapport komt te staan wat de gemeente wil bereiken, welke ambities er zijn en welk beleid moet dan worden gevolgd. Je brengt de plannen samen met de beleidswensen.

  • Daarnaast kijk je of initiatieven binnen het bestemmingsplan gerealiseerd kunnen worden. Zo niet, dan onderzoek je de mogelijkheden en geef je hierover advies aan de projectmanager.


Jij neemt mee:

  • Je hebt een afgeronde opleiding planologie of sociale geografie, dit is een eis;

  • Je hebt 5 tot 7 jaar ervaring in deze functie opgedaan bij (diverse) gemeenten.

Similar projects

+ Search all projects