Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance planner (zzp)

Geplaatst 13 dec. 2022
Project ID: YIS 9125451
Plaats
Lansingerland, Zuid-Holland
Uren
20 uur/week
Periode
Start: 26 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 dec. 2022 09:00

Gemeente Lansingerland

Uren per week: 20,00

Vakgebied: Supply Chain Management & Procurement

Startdatum inzet: 26-12-2022

Open einde



Het opzetten van een (resource)planning voor domein Ruimte & Economie.


Enige tijd geleden zijn we als domein gestart met portfoliomanagement. Aan de hand van een afwegingskader maken we onderbouwde keuzes welke initiatieven/projecten we als domein wel en niet op (kunnen) pakken. Belangrijke input voor deze keuzes is de beschikbare capaciteit. Voor 1 van de teams binnen het domein, Team Projecten is reeds een (resource)planning opgesteld. Voor de andere teams is dit nog niet het geval. De wens is om in ieder geval voor de teams Gebiedsopgaven, Omgevingsrecht en RES ook een (resource)planning op te zetten om op die manier beter te kunnen sturen op resources en het projectenportfolio.


Binnen het domein lopen er zo’n 100 verschillende ruimtelijke projecten. Er wordt onderscheid gemaakt in ‘interne’ projecten en ‘externe’ projecten. Interne projecten zijn vrijwel allemaal belegd bij team Projecten en worden uitgevoerd door enkel functies vanuit dit desbetreffende team.


De externe projecten beslaan niet één enkel team, maar hier werken functies vanuit diverse teams aan RES/Gebiedsopgaven/Omgevingsrecht/ Projecten). Dit maakt de (resource)planning voor de externe projecten een stuk complexer. Het opzetten van deze planning en het nadenken over een methodiek hoe dit periodiek te actualiseren is de voorliggende opdracht

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten