Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance planeconoom (zzp)

Geplaatst 22 dec. 2023
Project ID: YIS 9146719
Plaats
Weert, Hybride
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 15 jul. 2024
Tarief
90 - 103 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 19 jan. 2024 17:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden

Uren: 20-24 uur per week, waarvan 16 uur minimaal fysiek aanwezig (voorkeur woensdag en vrijdag)

Schaal 11

Tarief range €90-103 (afhankelijk ervaring)


Wil jij van de gemeente Weert een groene thuishaven maken waar mensen gelukkig zijn? Wil jij écht iets voor elkaar krijgen? Hier kun jij doen waar je goed in bent. Je kan blijven groeien en ontwikkelen. Door samen te werken, maken we het verschil. Samen met je team krijg jij het voor elkaar.

Wij zijn op zoek naar een ervaren planeconoom. Ben jij de persoon die blij wordt van het rekenen aan gebiedsontwikkelingen? Die zich helemaal thuis voelt in het verzorgen van financiële informatie? Die graag samenwerkt met planeconomen, projectleiders, vastgoed- en overige beleidsadviseurs? Dan zoeken we jou!

We doen het samen!

Het team Vastgoed ontwikkeling is in mei 2023 opgericht door de samenvoeging van het team Vastgoed en het taakveld Planeconomie. Het team bestaat uit 21 medewerkers en is gepositioneerd binnen de afdeling Ruimte en Economie. Het team richt zich op het ontwikkelen en uitvoeren van beleid, beheer en exploitatie op het terrein van gemeentelijke gebouwen, binnen- en buitensportaccommodaties en gronden. Binnen dit team vallen de (informele) clusters onderhoud, beheer, transacties, vastgoedadvies en grondbedrijf.

Jij maakt het verschil door:

-     Jouw financiële kennis en kunde rondom gebiedsontwikkelingen in te brengen bij het opstellen van nieuwe grondexploitaties.

-     Je verricht haalbaarheidsstudies, toetst ramingen aan vastgestelde grondexploitaties, adviseert de projectgroep en verzorgt de financiële informatie. Je hebt een goed beoordelingsvermogen. Je bent in staat om stevig vanuit het financiële belang te adviseren.

-     Ondersteuning te bieden aan de lopende grondexploitaties en de jaarrekening 2023. Dit doe je in nauwe samenwerking met de andere planeconomen.

-     Private ontwikkelingen op haalbaarheid te toetsen.



We willen jou graag leren kennen als jij:

·      Je hebt overtuigingskracht en goede adviesvaardigheden.

·      Affiniteit met gebiedsontwikkeling en vastgoed.

·      Je bent samenwerkingsgericht.

·      Goede analytische en communicatieve vaardigheden.

·      Je bent proactief ingesteld en hebt een zelfstandige houding.

·      Energieke instelling, stressbestendig en doortastend.

·      Een relevante opleiding op HBO/ WO-niveau met financieel/economische specialisatie.

·      Ervaring hebt als planeconoom met een goed inzicht in het gemeentelijk grondbedrijf en de plaats van het grondbedrijf binnen de gemeente.

·      In staat bent om residuele grondwaardeberekeningen op te stellen en diverse soorten exploitatieberekeningen van derden te analyseren.

Beschikt over actuele kennis van wet- en regelgeving

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten