Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance planeconoom (zzp)

Geplaatst 4 mei 2023
Project ID: YIS 9133145
Plaats
Noordwijkerhout, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 jun. 2023
Einde: 31 mei 2024
Tarief
70 - 88 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 16 mei 2023 12:00

Vanaf 1 juni 2023 tot en met juni 2024.

Het gaat om een functie van 16 - 24 uur per week.

Max tarief: € 88,00

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Planeconoom (16-24 uur per week)

Wie ben jij?

Je bent een ervaren planeconoom met ambitie. Je wilt bouwen aan de samenleving. En aan jezelf. Je bent integer en resultaatgericht en vindt werken in teamverband belangrijk. Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau, hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat ga je doen?

Je gaat doen waar je goed in bent. Je bent planeconoom betrokken bij verschillende ruimtelijke projecten waaronder de aanbesteding van de Space Campus en woningbouwontwikkeling ’t Zilt. Je werkt aan 2 projecten waarvan in 2023 de grondexploitatie moet worden afgesloten en een of twee projecten waar een nieuwe grondexploitaties voor moet worden opgesteld. Je werkt samen met de zittend planeconoom en adviseert op lopende zaken. Je maakt financiële haalbaarheidsstudies (beleid) en adviseert projectleiders en het bestuur. Je hebt affiniteit met de juridische contract kant, onder meer anterieure overeenkomsten (pré).

Je plek in de organisatie 

Kom jij je ambities waarmaken in onze gemeente? Wij zijn op zoek naar een leuke collega die flexibel en veerkrachtig is. We bieden jou een plek binnen het team Onroerende Zaken (OZ), waar je ook mee bouwt aan de teamontwikkeling.

Ben je al enthousiast?

Wat bieden wij?

Bij ons vind je werk waar je van groeit. Je baan doet er toe. Je werkt aan oplossingen die ergens over gaan. We waarderen je vakmanschap en er is ruimte voor jouw vernieuwende ideeën. Innovatie vinden we namelijk belangrijk.

We vinden een goede werk-privébalans belangrijk. We bieden je de mogelijkheid om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. En wij willen investeren in jouw ontwikkeling. Wil jij ook investeren in jouw en onze toekomst?

Samen maken we Noordwijk!

Met inwoners, ondernemers en natuurlijk jij als medewerker. Doe je mee? Bouw jij mee aan onze gemeente? Samen zorgen we voor een gemeente die de samenleving uitnodigt om zelf aan de slag te gaan met wat er in Noordwijk moet gebeuren. Een gemeente van 42.500 inwoners. Een werkgever op weg naar een moderne, proactieve netwerkorganisatie met teamcoaches, zelforganiserende teams en ongeveer 300 collega’s. Wil je iets betekenen voor de maatschappij en de organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten