Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance planeconoom (zzp)

Geplaatst 8 nov. 2022
Project ID: YIS 9123502
Plaats
Maasdam, Zuid-Holland
Uren
16 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 28 nov. 2022
Einde: 3 apr. 2023
Tarief
80 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 24 nov. 2022 10:00

Startdatum: 1 december, uiterlijk 1 januari 2023

Duur opdracht: 3 a 4 maanden

Schaal: junior schaal 10/ medior schaal 11

Tarief: max €95

In het begin zal werken op locatie in Maasdam wenselijk zijn, maar er kan al snel 100% op afstand gewerkt worden

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Voor de gemeente Hoeksche Waard zijn wij per 1 december a.s. op zoek naar een planeconoom (jr/medior) voor 16 uur per week voor 3 a 4 maanden.

Werkzaamheden vinden plaats o.l.v. de Senior Planeconoom, een deel van het werk is producten/adviezen aanleveren aan de Senior Planeconoom. De inhuur kracht gaat zich o.a. bezig houden met het volgende:

 

·     Het verzorgen van financiële rapportages voor begroting en jaarverslaggeving, waaronder de Meerjarenprognose grondexploitaties. Deze maken deel uit van de Planning & Control cyclus;

·         Het opstellen en actueel houden van beleidsstukken die relevant zijn voor het gemeentelijk grondbeleid, zoals de Grondprijzenbrief en Nota Kostenverhaal;

·         Het voeren van de financiële regie op gebiedsontwikkelingen en het zorgdragen voor haalbaarheidsanalyses, grondexploitaties en risicoanalyses;

·         Het geven van o.a. financieel-strategisch advies aan medewerkers van andere teams zoals projectleiders RO

·         Je hebt een actieve rol bij de gesprekken en onderhandelingen met externe partijen over gronduitgifte, kostenverhaal, financiële constructies en samenwerkingsvormen.

 

Afgeronde hbo/wo opleiding op gebied van Economie, Planologie, Recht, Vastgoed of Makelaardij;

·         Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van planeconomie, gebiedsontwikkelingen en financieel advies

·         Ervaring binnen een gemeente/provincie op een beleidsfunctie in het fysieke domein

Voor deze functie zoeken we een persoon die dienend mee kan bewegen met de organisatie. We zoeken een kandidaat die echt ervaring heeft met de genoemde werkzaamheden en schriftelijk goed onderlegd is. Het is belangrijk dat de sr planeconoom bijtijds de opdrachten en diensten ontvangt die hij graag wil.

Profiel senior.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten