Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance P&O adviseur (zzp)

Posted Jun 14, 2022
Project ID: YIS 9116327
Location
Reusel , Noord-Brabant
Duration
6 maanden
(Jun 27, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 22, 2022 2:00 PM

Start: zsm

Eind: 31 december 2022

Uren:  18-36.

Per direct is de Gemeente op zoek naar een ervaren adviseur voor 18-20 uur per week voor 1 account. 

Per medio juli willen ze het contract dan graag uitbreiden naar fulltime, omdat een collega met zwangerschapsverlof gaat en de inhuurkracht tevens in willen zetten voor een ander account. 

Deze adviseur heeft de aandacht op deze twee accounts in een periode waarin de ontvlechting van de afdeling plaatsvindt. De gemeente is bereid om hier flexibel mee om te gaan, het fulltime gedeelte op later periode is het belangrijkste. Mocht een kandidaat eerder ook al meer uren nodig hebben, is dat bespreekbaar.

Schaal: 10

Je dient minimaal 3 dagen op locatie te kunnen werken (van de 36 uur).

 

 

  • Gesprekspartner voor de managers van je locatie, adviseren van je managers op locatie op tactisch en operationeel niveau.
  • Zorgdragen voor overdracht van taken van HR De Kempen naar de locale HR afdeling en inrichting lokale HR afdelingJij bent: 

 

Ervaren, samenwerkingsgericht, verantwoordelijk, pro-actief

Similar projects

+ Search all projects