Gemeenteprojecten

Freelance P&O adviseur

Geplaatst 19 jul. 2021
Project ID: YIS 9098663
Plaats
Gorinchem
Duur
77 jaar, 5 maanden
(1 aug. 2021 - 1 jan. 2099)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
50 - 68 €/month

Sollicitatie deadline: 22-7-2021 10:00


Functieomschrijving 

Voor onze klant Avres zijn we op zoek naar een P&O adviseur. Het betreft schaal 9, voornamelijk uitvoerende werkzaamheden met de doelgroep van Avres. De adviseur gaat de begeleiding doen van WSW en medewerkers beschut. Belangrijk is dat er kennis is van de doelgroep en er veel inlevingsvermogen is.


Wat ga je doen?

Je adviseert en ondersteunt de leidinggevenden en jobcoaches bij de uitvoering van hun werk. Vragen van medewerkers beantwoord je snel en adequaat. Je levert een bijdrage aan de formulering van P&O beleid en je zorgt ervoor dat dit beleid geïmplementeerd wordt. Ook handel je rechtspositionele kwesties en ingewikkelde verzuimdossiers op de juiste wijze af. Je werkt samen met verschillende disciplines en verbindt deze met elkaar.

 

Waar kom je te werken?

Je werkt in een organisatie waarin de focus ligt op ontwikkeling. Ontwikkeling van de doelgroepen waarvoor we mogen werken, ontwikkeling van alle medewerkers van de organisatie en natuurlijk ook de ontwikkeling van jou! Het team bestaat uit (senior) adviseurs P&O, salarisadministrateurs, administratieve ondersteuning en een bedrijfsmaatschappelijk werker. 


Avres voert als leerwerkbedrijf de Participatiewet en de wet Sociale Werkvoorziening uit voor de gemeenten Gorinchem, Molenlanden en Vijfheerenlanden. Bij Avres werken circa 700 medewerkers. Ongeveer 500 medewerkers zijn binnen Avres werkzaam in het kader van de Wet Sociale Werkvoorziening en de regeling Nieuw Beschut. Daarnaast hebben ongeveer 200 medewerkers een reguliere arbeidsovereenkomst. De organisatie is verdeeld in drie inhoudelijke afdelingen: ‘Inkomensondersteuning en Participatie’, ‘Ontwikkeling werkt!’ en ‘Jobcoaching & Acquisitie’.


Wie ben jij?

Jij bent een professional die adviseert, inspireert en de verbinding zoekt binnen de organisatie. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, adviesvaardigheden en een gezonde dosis overtuigingskracht. Ook heb je een aansprekende visie op goed werkgeverschap. Je bent een denker en doener in één; jij weet visie te vertalen naar de praktijk. En, last but not least, je hebt veel affiniteit met onze doelgroepen.

 

Wat neem jij mee?

Jij bent in het bezit van een voor de functie relevante opleiding op minimaal HBO niveau en je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten