Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance opgaveregisseur (zzp)

Posted Aug 16, 2022
Project ID: YIS 9119517
Location
Maasdam , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Aug 29, 2022 - Feb 16, 2023)
Hours/week
40 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 22, 2022 4:00 PM

Startdatum: zsm

Duur opdracht: 6 maanden met optie tot verlenging

Uren: 36-40 uur per week, minder uren zijn bespreekbaar

Schaal: 13 , tarief marktconform

Hybride werken is mogelijk.

 

Als opgaveregisseur maak je onderdeel uit van team Strategie. Samen met de gemeente, onze partners en inwoners bouwen we participatief aan nieuwe opgaven.

Recent is het hoofdlijnenakkoord 2022-2026 door de coalitiepartijen aangeboden aan de gemeenteraad. Hierbij is afgesproken te werken aan een samenwerking gericht op ‘samen doordacht doen’. Onderling vertrouwen, transparantie en wederzijds respect zijn kernwoorden. Deze afspraak  vormt het vertrekpunt bij de uitwerking van het hoofdlijnenakkoord in o.a. de nieuwe strategische opgaven van de gemeente. Het gaat om: 

1) Positionering HW: Hoeksche Waard stevige speler in de regio, 

2) Vitaal HW: integrale ontwikkeling tot levendige en verbonden dorpen, 

3) Verduurzaming: een klimaat- en toekomstbestendige gemeente en 

4) Versterkte Verbindingen: verder bouwen aan de sociale basis in Hoeksche Waard.  

 

Aan jou als opgaveregisseur de glansrijke taak om een van deze opgaven actief in goede banen te leiden.

Je maakt in je werkwijze verbinding van buiten naar binnen en andersom.

Jij trekt de kar samen met je projectteam en daarom komen die projectmanager skills in deze rol goed van pas.

Je hoeft geen kennis van de inhoud te hebben om je werk goed uit te kunnen oefenen en om de juiste accenten te leggen die zorgen voor successen.

 

extra informatie over de functie voor een beter beeld van wat HW zoekt. Als opgaveregisseur ben je verantwoordelijk voor het formuleren van de opgave, het bouwen van het programma en op latere termijn het managen van het programma. Je bent strategisch en uitvoerend aan het werk, je bent verantwoordelijk voor de financien, tijdspad, middelen en het resultaat. We zoeken een opgaveregisseur die zich bij alle opgaven thuisvoelt.

 

Jij brengt mee: 

  • Voor het bouwen van een nieuwe opgave zoeken wij een ervaren opgaveregisseur met ongeveer 8 jaar relevantie werkervaring in een politiek en bestuurlijke omgeving. Je moet kunnen omgaan met veel vraag en hoge druk en ook kunnen werken als programma manager.
  • Jij hebt een afgeronde wo opleiding
  • Je hebt ervaring als project/programmamanager of een soortgelijke functie binnen een politiek bestuurlijke omgeving en bent gewend om strategisch te adviseren
  • Je bent een stevige adviseur, een generalist en van nature een kartrekker
  • Je wordt blij van nieuwe dingen, pionieren en avonturieren. Je bent extravert, communicatief sterk en trekt er zelfstandig op uit waardoor de opgaven zorgvuldig en met aandacht worden opgepakt. Jij kunt bouwen, terwijl je zelf nog aan de basis moet werken en vindt het leuk om er een succes van te maken. Je bent geen paniekvogel als het even tegenzit en met je enthousiasme krijg je anderen met je mee in het behalen van de resultaten. 

Similar projects

+ Search all projects