Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance operationeel facilitair manager (zzp)

Posted Jan 20, 2023
Project ID: YIS 9127191
Location
Utrecht, Utrecht
Timeline:
11 months
Starts: Jan 20, 2023
Ends: Dec 31, 2023
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jan 27, 2023 12:00 PM

Startdatum: z.s.m

Einddatum: 31-12-2023

Max all-in tarief: 70

Aantal uren week: 2 x 32 uur

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Opdrachtnemer krijgt de volgende opdracht:

Als facilitair manager ben jij verantwoordelijk voor goede afspraken tussen de verschillende afdelingen zoals catering, schoonmaak, receptie, beveiliging en onderhoud. Jij zorgt ervoor dat het facilitaire werk goed verloopt en je geeft leiding aan een team. Gezien het huidige verloop, zijn we op zoek naar twee facilitair managers die op de 'winkel passen'.

Je wordt o.a. verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de volgende facilities van een van de locaties van Hogeschool Utrecht:

* de receptie

* de huismeesters

* de postkamer en;


Daarnaast ben je contactpersoon met interne en externe belanghebbenden.


Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en je hebt ervaring als facilitair manager binnen een kantoororganisatie.

  • Je bent een stevige persoonlijkheid, communicatief sterk en je bent een verbinder. Je anticipeert op veranderende omstandigheden en behoudt daarbij zicht op de doelstellingen van de organisatie.

  • Daarnaast heb je minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring en ben je veel op locatie aanwezig i.v.m. dagelijkse operationele aansturing van het team.

Similar projects

+ Search all projects