Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Ontwikkelaar Onderwijshuisvesting

Geplaatst 23 jul. 2021
Project ID: YIS 9099070
Plaats
Helmond
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 sep. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 29-7-2021 14:00

Functieschaal tarief: 10


Uitdaging

Als ontwikkelaar onderwijshuisvesting kom je te werken in het team OSD (Ontwikkeling Sociaal Domein) binnen het Sociaal Domein. Het team waarin je gaat werken zet zich met veel ambitie in voor de stad. Dit doen ze onder andere door het verbinden en ondersteunen van partijen in de stad om samen initiatieven, activiteiten, voorzieningen en oplossingen te organiseren die bijdragen aan meedoen, rondkomen en vooruitkomen van inwoners en huishoudens die daar behoefte aan hebben. In jouw rol ga je aan de slag op het terrein van diverse thema’s met de focus op onderwijshuisvesting.

 

Als Ontwikkelaar onderwijshuisvesting

·       ben jij dé specialist die alles weet over wat direct en indirect met de huisvesting van de Helmondse leerlingen te maken heeft;

·       ben je adviseur van bestuur, directie en afdelingsmanager;

·       ben je verantwoordelijk voor het opstellen en het nakomen van de afspraken uit het integrale huisvestingsplan;

·       treedt je op als projectleider bij onderwijshuisvestingsprojecten (zoals nieuwbouw Jan van Brabant, wijkgerichte aanpak onderwijshuisvesting Mierlo-Hout en Rijpelberg)

·       onderhoudt je actief contact met schoolbesturen en maakt inhoudelijke en financiële afspraken met hen;

·       ben je in staat om maatschappelijke en ruimtelijke vraagstukken op elkaar af te stemmen en te analyseren;

·       ga je met onderwijsinstellingen en collega's binnen de gemeente in gesprek en onderhandel je over kansen en oplossingen;

·       voer je reguliere taken uit van het beleidsterrein onderwijshuisvesting (denk hierbij aan het uitvoeren van verordeningen, behandeling huisvestingsaanvragen, opstellen huisvestingsprogramma’s, financiën huisvesting enz.)

·       stem je af met collega’s van het Sociaal Domein en andere afdelingen binnen de gemeente.


Jij bent de ideale kandidaat als jij beschikt over….

·       minimaal een afgeronde HBO opleiding en drie jaar werkervaring met dit beleidsterrein in een (middel)grote gemeente;

·       kennis van de landelijke ontwikkelingen op het terrein van onderwijshuisvesting en deze weet te vertalen naar lokaal beleid.

·       je bent een stevige sparringpartner voor bestuurders, collega’s en schoolbesturen.

·       je bent een echte netwerker en relatiemanagement is een automatisme voor je.

·       je hebt een ‘aanpak’ mentaliteit, die past bij het DNA van de stad.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten