Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance online communicatieprofessional (zzp)

Geplaatst 28 sep. 2023
Project ID: YIS 9140262
Plaats
Venlo, Hybride
Uren
8 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 23 okt. 2023
Einde: 22 dec. 2023
Tarief
65 - 73 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 okt. 2023 14:00

Startdatum: eind oktober 2023

Einddatum: December 2023

Aantal uur: 8

Functieschaal: 9

Tarief: €65/73

Verwachting is dat +/-8 uur in de week voldoende is gedurende 2 maanden. De opdracht heeft een maximum aantal uur van 64 uur.


Opdracht ontwikkeling sociale media strategie:

Als gemeente zetten we een aantal sociale media kanalen in. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, Youtube, X en Linkedin. Deze kanalen hebben veel gebruikers en op deze manier kunnen we dus een belangrijk deel van onze inwoners goed bereiken. Er staat binnen gemeente Venlo echter nog geen duidelijke sociale media aanpak op papier, terwijl dit wel gewenst is.

We halen informatie op bij inwoners door middel van een enquête in oktober en verzamelen verdere informatie aan de hand van deskresearch. Deze informatie willen we doorvertalen naar strategische keuzes om uiteindelijk te komen tot een heldere sociale media aanpak.

We zoeken iemand die ons kan helpen om conclusies te verbinden aan de resultaten en op basis hiervan richting geeft aan hoe we onze sociale media kanalen het beste kunnen inzetten. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het maken van een content/sociale media strategie.


Wat moet er opgeleverd worden?

·        Een document waarin de sociale media aanpak staat beschreven, inclusief de strategische keuzes die zijn gemaakt

·        Een samenvattend canvas als houvast voor communicatieadvies

·        Als bijlage een beknopt onderzoeksrapport met resultaten en conclusies

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten