Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance onderwijsondersteuner voor Institute for ICT (zzp)

Geplaatst 4 okt. 2024
Project ID: YIS 9167217
Plaats
Utrecht
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 18 apr. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 okt. 2024 12:00

Startdatum: ZSM (directe vervanging nodig vanwege onverwachte uitval)

Einddatum opdracht: ongeveer 18 april 2025

Is ter vervanging van collega, spoed!

Aantal uren per week: 16

Voorkeur kantoor, thuiswerk in overleg

Schaal: 9 Onderwijs CAO. tussen 73- 88,50 per uur

Uiterste voorsteldatum kan on hold worden gezet bij voldoende/teveel animo.

LET OP: De kandidaat moet ervaring hebben met Osiris, Excell, Evallytics en liefst ook Xedule, maak dit duidelijk in je motivatie of CV.

Stichting Hogeschool Utrecht


BEN JIJ DIE COMMUNICATIEVE EN RESULTAATGERICHTE PERSOON, DIE OPTIMAAL ORGANISEERT EN COÖRDINEERT? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

ONDERWIJSondersteuner Institute for ICT

Als onderwijsondersteuner ben je een echte spin-in-het-web tussen onderwijs, studenten en partners. Je werkt zonder verantwoordelijkheid van het opleidingsmanagement aan een aantal belangrijke, primaire onderwijsprocessen zoals onderwijsplanning en het stage- en afstudeerproces. Bij de uitvoering van je werk heb je contact met ondersteunende diensten, studenten, afstudeerkandidaten, afstudeerbegeleiders, docenten, praktijkbureau, bedrijfsbegeleiders en toezichtleden. 

Wat ga jij doen als je onze nieuwe collega wordt?

Voor het team Onderwijslogistiek ga je de planning van lokalen, docenten en studenten verzorgen. Op basis van het verloop en de resultaten van de processen het management adequaat informeren en adviseren over de voortgang en de kwaliteit van het onderwijsproces en de stageplaatsen.


Wie jij bent

Je bent een ervaren resultaatgerichte onderwijsondersteuner of iemand die heel snel leert en gevoel heeft voor systemen, processen en mensen. Je bent praktisch en communicatief sterk, een echte teamspeler die met veel verschillende collega’s in diverse functies kan samenwerken. Je weet je goed staande te houden in een drukke, aan veranderingen onderhevige, complexe omgeving en je speelt daarin een signalerende en constructieve rol. Je weet je weg in de administratieve systemen van de HU. Je bent vaardig in het je eigen maken van nieuwe ondersteunende ict-systemen. 


Wat jij hebt

  • Je hebt een aantal jaren werkervaring met Osiris, Excell, Evalytics en eventueel Xedule 

  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma;

  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht;

  • Je beschikt over een analytisch vermogen, kunt op detailniveau accuraat werken en tegelijkertijd het overzicht behouden;

  • Je bent een stevige, stressbestendige persoonlijkheid; 

  • Werkomgeving

  • Als Onderwijs coördinator werk je voor het Institute for ICT. Dit is de thuisbasis voor ruim 2200 studenten van de opleiding HBO-ICT.

  • Het instituut verzorgt voltijd, deeltijd en duale bacheloropleidingen en diverse masteropleidingen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten