Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ondersteuner subsidies en projecten (zzp)

Geplaatst 1 dec. 2022
Project ID: YIS 9124697
Plaats
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 15 dec. 2022
Einde: 1 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 dec. 2022 13:00

Startdatum inzet: 15-12-2022

Einddatum inzet: 1-12-2023

Uren per week: 24,00

Max tarief: € 65,00

Inschaling: schaal 8/9

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Capelle aan den IJssel is een ambitieuze gemeente. De afgelopen jaren hebben honderden Capellenaren meegedacht over de verbetering van Capelle. En nu zijn we alle plannen samen met bewoners en organisaties aan het uitvoeren. Capelle is in beweging.

Om alle ambities van de stad waar te maken, zoeken we een ondersteuner die met lef en creativiteit uitdagingen aangaat, die accuraat en creatief kan denken en graag het subsidievakgebied wil leren kennen.

Drijvende kracht

Als ondersteuner ben je de drijvende kracht achter het succes van uiteenlopende subsidieprojecten. Je organiseert overleggen en interactieve bijeenkomsten, zowel intern als extern. Ook leg je acties, aanvragen en beschikkingen vast en monitort dat de acties ook op tijd worden uitgevoerd. Ook speel je een rol in het verantwoorden naar de accountant en naar de subsidiegever. Je hebt tact en politiek bestuurlijk een goed gevoel bij wat haalbaar is. In de beginfase heb je een grote rol in het opstarten van een subsidievolgsysteem (voor alle ontvangen subsidies). In de loop van het leertraject zal je zelfstandig kleine projecten begeleiden.

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde opleiding op HBO in de richting van Bestuurskunde of Sociale Wetenschappen en het lijkt je leuk het subsidievakgebied te leren kennen. Je begint als ondersteuner, maar de gemeente biedt goede doorgroeimogelijkheden. Verder brengt je ons enthousiasme, energie en opgestroopte mouwen. Je toont initiatief en denkt in oplossingen.

Verder heeft het de voorkeur om de 24 uur op locatie te werken, dit in directe samenwerking met de Senior Beleidsadviseur Subsidies en projecten binnen dit uitdagende leertraject.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten