Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ondersteuner PiO Weerterland (zzp)

Geplaatst 22 jun. 2023
Project ID: YIS 9135436
Plaats
Weert, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
2 jaren , 5 maanden
Start: 1 aug. 2023
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
45 - 55 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 26 jun. 2023 14:00

Start 1-8-2023

Einddatum 31-12-2023 (uitloop mogelijkheden tot december 2025

Uren p week: gemiddeld 10 uur per week. Bij vordering van het project kunnen nog een aantal uren toenemen naar max 16 uur.

Functieschaal: 7

Tarief: een tarief van 45 tot 56 euro per uur is passend.


Platteland in Ontwikkeling Weerterland

Met het besef van ‘samen meer waard’ hebben zeven partijen, gemeente Nederweert, gemeente Weert, gemeente Leudal, LLTB, Waterschap Limburg, Provincie Limburg en vereniging tot behoud van Natuurmonumenten, sinds november 2018 hun krachten officieel gebundeld. Zij zetten zich in om samen met de streek opgaven, wensen en ideeën op allerlei vlakken in het buitengebied van Weerterland uit te voeren.


1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging tot 21-12-2025


Ondersteuning van de Coördinator bij vergaderingen en bijeenkomsten met betrekking tot de opdracht voor het organiseren en beheren van een platform voor het samenwerkingsverband PiO Weerterland. Met als taken:

·       Secretariaat reguliere (kernteam, bestuurlijk, werkgroepen) en incidentele overleggen (agenda, organisatie, notuleren en ondersteunende werkzaamheden);

·       Verzamelen vragen van buitenaf en deze doorsluizen naar de juiste partij(en);

·       Voorbereiden van de vergaderingen;

·       Opzetten en onderhouden berichtgeving op social media



Kandidaatomschrijving

·       Ervaring in een vergelijkbare functie.

·       Affiniteit met processen op gebied van gebiedsontwikkeling landschap en natuur.

·       Kennis van de regio is een pré

·       Heeft affiniteit met regionaal en provinciaal beleid op het gebied van de agrarische sector, natuur, landschap, economie en klimaat;

·       Minimaal werk- en denkniveau MBO+ of HBO en ervaring in het (samen)werken met een gemeentelijke en provinciale organisatie

·       Is flexibel in zijn inzet ten behoeve van de opdracht naar aanleiding van het bewaken van de voortgang en het maken van afspraken.



Verwachte inzet in capaciteit

360 uur per jaar 10 uur per week. Door mogelijke uitbreiding van werkzaamheden vanuit de transitie van het landelijk gebied kan de inzet worden uitgebreid naar 16 uur per week. 

Werkervaring

Op CV aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar als ondersteuner bij een samenwerking van overheden en bedrijven/maatschappelijke organisaties.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten